BeerBoy74 Napisano 18 Czerwca 2022 Napisano 18 Czerwca 2022 (edytowane) Spoiler Spoiler Edytowane 18 Czerwca 2022 przez BeerBoy74 Cytuj
MikeSkywalker Napisano 18 Czerwca 2022 Napisano 18 Czerwca 2022 Tzw. alkoturystyka, i dawanie dobrego przykładu młodemu pokoleniu Ale nick zobowiązuje. Swoją drogą ciekawych czasów dożyliśmy, że z wycieczki na 19 km montuje się film i wrzuca do sieci. Cytuj
Gość Napisano 18 Czerwca 2022 Napisano 18 Czerwca 2022 (edytowane) Zależy w jakim celu autor robi ten film. Ja przez kilka lat wrzucałem zdjęcia na Instagram. Nie po to żeby ślinić się do "lajków", tylko żeby mieć zdjęcia w jednym miejscu. Bałaganiarz ze mnie jeżeli chodzi o te sprawy, a tam zdjęcia były bezpieczne. Co do alkoturystyki. Sam nie piję, ale jedno piwo do obiadu to chyba nie zbrodnia. Gorzej jak słyszę znajomych, którzy jazdę rowerem łączą z ilością alkoholu jak z mini imprezy. A dzieciak niech kręci. Znam dorosłych ludzi, którzy nie są w stanie zrobić 19 km. Jeżeli mają okazję spędzić razem czas bo chcą, a nie z przymusu, to tylko na plus. Moje złe wspomnienia to właśnie takie, kiedy nie chciałem iść na ten rower, a musiałem. Edytowane 18 Czerwca 2022 przez skom25 Cytuj
MikeSkywalker Napisano 18 Czerwca 2022 Napisano 18 Czerwca 2022 Ale ja nie mówię że zbrodnia. Ale jednak przykład idzie z góry, skądś się później to wsiadanie na rower, czy za kierownicę po procentach bierze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi