mshk Napisano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2022 Witam, czy ktoś z was miał styczność z tym siodłem? http://e-bmx.pl/opis/9035465/siodlo-selleroyal-performa-sport-suez-1289urn.html Szukam generalnie siodła pod Rometa mustanga M1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2022 Siodełko dobiera się do własnej anatomii. Nie ma znaczenia czy ktokolwiek inny miał coś z nim wspólnego, był z niego zadowolony czy nie, tobie ma pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mshk Napisano 16 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2022 Kupiłem te siodło na testy z możliwością oddania lub wymiany na inne. Jest dosyć twarde, przy moim rozstawie kości kulszowych 11,5cm siodlo ma około 140cm. Zrobiłem jazdę testową 20km i było całkiem nieźle, odczuwałem lekki dyskomfort ale to może kwestia przyzwyczajenia czterech liter do jady i twardego siodla (ewentualnie ustawienie} . Oczywiście jeżdżę w spodenkach z wkładką i bardziej rekreacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.