filok Napisano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2022 Witam Odkupię komplet kół 28 do roweru miejskiego na shimano nexus 3 lub wyżej stan bdb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2022 Mam na sprzedaż na Alfine 8. Cały zestaw z manetką i podkładkami osi, oponami i dętkami. Gotowy do montażu w rowerze. Obręcze Mavic A119, piasta przednia Shimano LX. Szprychy, o ile dobrze pamiętam, Sapim. Koła są zarówno pod tarcze, jak i hamulce obręczowe. Jeżeli jesteś zainteresowany, zapraszam na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 15 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2022 Cześć Dzięki za ofertę.Tylne muszę mieć z hamulcem i przerzutkami w piaście a przód pod V brake Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuyBike Napisano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2022 Cześć, mam koło tylne 28" nexus 8, hamulec torpedo tzw coaster brake, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 24 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2022 Cześć Już nieaktualne kupiłem komplet na sram 7 nie wiem czy będę tego żałował ale już mam Pozdrawiam Nieaktualne proszę o usunięcie ogłoszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 24 Czerwca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.