Gość Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 Hej, Szukam szczotki do czyszczenia napędu. Używam Muc Off Dry Ceramic, więc nie chodzi o to żeby zmywać brud, a raczej "strącić" go szczotką. Z przodu kasety idealnie daje sobie radę zwykła, mała szczotka do mycia rąk. Niestety krótkie włosie nie sięga już zębatek od tyłu. Polecacie jakąś konkretną? Widziałem szczotkę od Finish Line, ale jest nieco droga. Z drugiej strony są szczotki po 12 zł na Allegro, ale z doświadczenia wiem, że jak się oszczędza to kupuje się dwa razy. Jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackFrost Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 Wszystkie typy szczotek z zestawu Finish Line skompletowałem na różnych działach w Castoramie, Obi, PSB, Auchan, Tesco etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 Taką też? Chodzi mi o tą długą, sztywną część, żeby wchodziła między koronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 Ja mam tą czerwoną Grunge. Do czerwonej mam jeszcze taką i tymi dwoma plus szmatki ogarniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackFrost Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 @skom25 Taką też, od chińczyka ale jej nie używam ani do łańcucha ani do koronek. Zdecydowanie lepiej do czyszczenia wąskich przestrzeni na sucho sprawdza się u mnie wycior do butelek/słomek w stylu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 U mnie dobrze sprawdzają się różne szczoty kuchenne plus, tak jak u kolegi wyżej, wyciory różnych kalibrów. Mam też taką szczotkę jaką pokazał @Sansei6 (nie MO, tylko jakiś noname z alle za kilka zlociszy), ale chyba użyłem tylko raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 12 Czerwca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 Ta czarna Muc Off jest zbyt delikatna - chodzi o włosie, ale może się przydać do wyciągania syfu z kasety plastikowym końcem. Już lepiej tę pierwszą czerwoną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.