geforc Napisano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2022 Witam, Panowie posiadam dość ciężkiego ebike, waży około 40kg. Jestem dużym chłopem i waga nie jest problemem, problemem jest to że nie ma za co złapać w czasie wnoszenia i znoszenia ze schodów... Potrzebuję jakiegoś ciekawego i przydatnego uchwytu. Znalazłem takie coś : Ale nie wiem jak tutaj z wytrzymałością tych 40kg? Może lepsze by było takie coś ale z takiego parcianego paska jak są robione szelki do plecaków? Tylko gdzie to kupić i jak to się fachowo nazywa... A może wy macie jakieś pomysły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2022 Poszedłbym do kaletnika i zamówił coś na wymiar według własnych potrzeb. Szersze, mocniejsze, wygodniejsze, a i pewnie tańsze od tego co pokazujesz. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforc Napisano 11 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2022 A takie parciane jak paski w plecakach nie będzie wytrzymalsze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2022 Chwyć za górną rurę, podnieś i przenieś 🤗 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2022 Byłoby prościej, gdybyś wrzucił zdjęcie roweru zrobione z profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforc Napisano 11 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2022 2 godziny temu, Sobek82 napisał: Chwyć za górną rurę, podnieś i przenieś 🤗 nie da rady, nie ma za co złapać, tym bardziej 40kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 Pokaż jak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackFrost Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 13 godzin temu, geforc napisał: Witam, Panowie posiadam dość ciężkiego ebike, waży około 40kg. Jestem dużym chłopem i waga nie jest problemem, problemem jest to że nie ma za co złapać w czasie wnoszenia i znoszenia ze schodów... Potrzebuję jakiegoś ciekawego i przydatnego uchwytu. Znalazłem takie coś : Ale nie wiem jak tutaj z wytrzymałością tych 40kg? Może lepsze by było takie coś ale z takiego parcianego paska jak są robione szelki do plecaków? Tylko gdzie to kupić i jak to się fachowo nazywa... A może wy macie jakieś pomysły ? Fachowo to się nazywa pas parciany i z rolki można kupić w sklepie typu pasmanteria, tapicer, sklep narzędziowy a pewnie i sklep alpinistyczny lub inny do żeglugi morskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.