Skocz do zawartości

[przenoszenie roweru] Jaką rączkę do przenoszenia roweru kupić ?

geforc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Panowie posiadam dość ciężkiego ebike, waży około 40kg. Jestem dużym chłopem i waga nie jest problemem, problemem jest to że nie ma za co złapać w czasie wnoszenia i znoszenia ze schodów... Potrzebuję jakiegoś ciekawego i przydatnego uchwytu. Znalazłem takie coś : share.thumb.jpeg.4310b4ba5acf274e5309e911748f831f.jpeg

Ale nie wiem jak tutaj z wytrzymałością tych 40kg? Może lepsze by było takie coś ale z takiego parcianego paska jak są robione szelki do plecaków? Tylko gdzie to kupić i jak to się fachowo nazywa... 

A może wy macie jakieś pomysły ?

13 godzin temu, geforc napisał:

Witam, Panowie posiadam dość ciężkiego ebike, waży około 40kg. Jestem dużym chłopem i waga nie jest problemem, problemem jest to że nie ma za co złapać w czasie wnoszenia i znoszenia ze schodów... Potrzebuję jakiegoś ciekawego i przydatnego uchwytu. Znalazłem takie coś : 

Ale nie wiem jak tutaj z wytrzymałością tych 40kg? Może lepsze by było takie coś ale z takiego parcianego paska jak są robione szelki do plecaków? Tylko gdzie to kupić i jak to się fachowo nazywa... 

A może wy macie jakieś pomysły ?

Fachowo to się nazywa pas parciany i z rolki można kupić w sklepie typu pasmanteria, tapicer, sklep narzędziowy a pewnie i sklep alpinistyczny lub inny do żeglugi morskiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...