Skocz do zawartości

[Rower] pomoc z wyborem

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, przede wszystkim chciałbym się przywitać 🖐️ Jako że jestem tutaj nowy to dopiero zapoznaje się z forum jak działa, nie wiem czy to konkretny dział akurat do tego wątku ale zaczynając od: 

Jestem dosyć ciężki  i to naprawdę ciężki  aktualnie jeżdżę na rowerze FORME CURBAR 1  który służy mi do pracy no i przejażdżki bo aktualnie od tygodnia znowu zacząłem śmigać jak nienormalny na rowerze no ale wy to rozumiecie pewnie dobrze 🙂  

Moją główną uwagę przykuły trzy rowery ponieważ niedługo planuje zakup, jestem fanem RIGID! czyli bez żadnego amora, sztywny ma być i już :) w swoim mtb co prawda mam amortyzator ale praktycznie jest zablokowany cały czas bo po prostu tak mi wygodnie. Wracając do rowerów jeden z nich jest gravelem 

To jest Gravel bike TRIBAN RC120 z Decathlona

Media 0

Jak już wspominałem jestem dosyć ciężki i boje się że owe koła po prostu się złamią 

frontier-v2-sx-rigid-rumpus-web_1280x1280.jpg?v=1583244240

Kolejny rower to Sonder Frontier SX Eagle Rigid, tutaj już jest lepiej szerokie koła i rower przystosowany do bikepackingu

On-One Bootzipper 29er SRAM SX Fully Loaded Bikepacking Bike

Kolejny rower to On-one Bootzipper   tak samo jak poprzedni 29er przystosowany do bikepackingu  tylko że do zakupu dołaczają jeszcze torby widoczne na zdjęciach. 

Jak mówiłem chodzi mi o opinie który bardziej by się nadał i wytrzymał, może ktoś posiada lub po prostu był ciężki albo jest  i ma coś dobrego na swoją wagę. 

Ps. Jak mówiłem jestem nowy i dopiero uczę się obsługiwać forum. Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...