Skocz do zawartości

[Comencal meta am 4.2 2017 orgin] opinia zakupu

lukasz8952

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

sporo przepłaciłem ? jaka by była uczciwa cena ?  skladanie go w cenie do 9 k jest bezsensu? czy moglbym miec znacznie lepszy rower za te pieniądze freeride ?

Napisano

No to kupiłeś, a teraz pytasz?

Uprawiasz Freeride, a nie orientujesz się zupełnie w sprzęcie?

Hmm...

Napisano

Zakupiłem go 2021 pracowałem długo za granica, chcac wrócic do sportu dalszy znajomy zaproponował mi go jako (igłe ) zaufałem mu z wlasnej głupoty. Zaczynałem kiedy w Polsce nikt nie wiedzial co to dh czy fr zaczynałem wtedy kiedy nie bylo nikgo stac na takie rowery wtedy nie liczyło się co masz tylko jak latasz, a lataliśmy po 10 metrów chopy na rowerach z komuni (nie pytaj ile gleb zaliczyliśmy zanim komuś udało się wylądować). Teraz widzę mlodziaki rowery po 16 k którzy boją sie skoczyć 5 metrówki bo wywalił się na bandzie i zarysował ramke😆

Napisano

@sznib: Normalnie, chopy w polu orajo  🤡

@lukasz8952: dawałeś radę wtedy na komubajku to i teraz na Mecie będzie git.  Zarobiłeś się zagramanicom, będziesz teraz odliczać parę zeta na szczęście gdy już się wykartkowałeś?  Nie śmiej się z młodziaków, może mają inne zdolności, np.: smykałkę do kupna używek.  Naprawdę chcesz się dowiedzieć, że spindoliłeś biznes?  Nawet nie postarałeś się wrzucić zdjęcia tego ramiaka dla oceny w jakim jest stanie... 

Składaj, lataj i wpraw Bendera w kompleksy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...