pioters Napisano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2022 Cześć, poszukuję 1 szt. zapadki bębenka piasty + sprężynki do piasty Author Xenon Disc. Może ktoś serwisował taką piastę i mu zostały jakieś elementy. Chętnie odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyclicBike Napisano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2022 Kolego, oszczędź Nam szukania igły w stogu siana. Daj zdjęcie Swojego bębenka i zapadek, albo czegoś z internetu, serwisowałem ostatnio piasty Accenta które prawdopodobnie są z jednej fabryki, i mam nowe komplety zapadek, możliwe że znajdziemy odpowiednie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioters Napisano 9 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2022 Zapadka wygląda tak jak na foto z miarką. Nie mam foto swojego bębenka -jest już złożony tymczasowo na 2 zapadkach zamiast 3 ale znalazlem na forum takie foto jak tu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi