Kat23 Napisano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2022 Cześć wszystkim Szukam roweru do 3500 zł, głównie jeżdżę po ścieżkach leśnych i parkach, jednak chciałabym czasem pojeździć w górach (niekoniecznie jakieś zjazdy, bardziej rekreacyjnie-widokowo), ale moj obecny rower niestety mi tego nie umożliwia. Brakuje mi obecnie przełożeń takich, żeby pod górkę sobie spokojnie jechać, wolno, ale jednak jechać. Rozejrzałam się trochę i w oko wpadł mi Marin Wildcat Trail 3 i ku niemu się skłaniam, ale chciałabym zapytać mądrzejszych ode mnie w temacie, czy macie coś jeszcze w zanadrzu. Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2022 To taki podstawowy rower na kole 27.5 (o ile dobrze widzę) do zabawy w lesie i na prostych górskich ścieżkach. Odnośnie przełożeń - dowiedz się jaka tam jest kaseta, bo jeżeli np. 11-30 to aż tak miękkich biegów, jak sugerowałaby korba, tam nie ma. Zmiana kasety na 11-36 (pewnie są jakieś Sunrace lub podobne) to nie problem tylko pytanie czy obsłuży to przerzutka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.