lokatylokacz Napisano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2022 Cześć, muszę wymienić korbę FC-RX600-11, a że nie mogę jej nigdzie znaleźć z normalnym terminem dostawy to chciałem zapytać czy mogę zamiast RX600 zamontować FC-RX810-2. Mam przerzutkę GRX RX810, która według specyfikacji może działać na 48 zębach (dotychczas miałem 46). Dane techniczne produktów ze strony shimano wyglądają prawie identycznie (Współczynnik Q, Linia łańcucha, Kompatybilny łańcuch, P.C.D. Lewa/prawa, P.C.D.) jedyne czym się różnią to ilość zębów która dla przerzutki nie powinna być problemem i zalecany suport, który chyba jest tylko przykładowym? Czy ktoś o większej wiedzy może mi powiedzieć czy taki przeszczep będzie kompatybilny? Jeżeli potrzeba więcej szczegółów to chodzi o rower Kross Esker 6.0. Bardzo proszę o pomoc/poradę i z góry bardzo dziękuję! Pozdrawiam, LoK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
some1 Napisano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2022 Osobiście nie próbowałem, ale wydaje mi się, że możesz bez przeszkód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2022 Będzie działać. Już tu było takie pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokatylokacz Napisano 6 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2022 Dziękuję ślicznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.