JackFrost Napisano 6 Czerwca 2022 Napisano 6 Czerwca 2022 W czwartek/piątek planuje być w Warszawie i chciałbym zrobić zakupy w klimacie MTB/trail. Interesują mnie: - sklepy gdzie można przymierzyć buty 5.10 lub Endura lub inne podobne (nie wąskie trzewiki Shimano pod SPD do XC). - kaski Troy Lee A3 lub Leatt lub inne o podobnym wyposażeniu. - luźna odzież MTB/trail dobrej jakości, jakie zagraniczne lub polskie marki są polecane? Mam aktualnie szorty i pieluchy z Decathlonu i Radvika. Luźne koszulki i Long sleeve lub luzy mam z Tribana, Adidasa/Pumy dla biegaczy. Szukam luźnych szmat rowerowych do MTB. Co polecacie?
Wojcio Napisano 6 Czerwca 2022 Napisano 6 Czerwca 2022 Zrobiłem niedawno rundę z córką (szukaliśmy butów, koszulek i rękawiczek). Licząc od domu (Mokotów): Mybike (Niepodległości przy Witorskiej) sporo ciuchów foxa i innych, trochę ochraniaczy dobrych firm, ale nie było rozmiarów. Megastart (Wołoską przy Wiktorskiej) - mały sklep, ale super rękawiczki kupione (córka ma nietypowy wymiar i trafić full fingery to cud) - jakiś towar jest. Giant na Ursynowie - słabawo, jakieś buty są. Plus na Zamiany 12 - jest trochę ciuchów i butów - warto wpaść. Nie było rozmiarów. Kazoora na Kazury - tu jest z czego wybierać, dużo butów do platform, ciuchy, ochraniacze i Kazurka obok. Ostatecznie buty kupione w internecie (trafiliśmy z rozmiarami, bo wzięliśmy Shimano, a stare też Shimano - wystarczy wybrać numer-dwa większe), rękawiczki w Megastarcie, a z ciuchów zrezygnowałem - coś tam w domu jest. Nie trafiłem jeszcze na naprawdę bogaty sklep. Fajny towar był pod Kasiną, Bielsko jest dobrym adresem. No i Internety.
JackFrost Napisano 6 Czerwca 2022 Autor Napisano 6 Czerwca 2022 Dzięki za odpowiedź, przydatny post. Postaram się wpaść do tego sklepu na Kazury jesli czas pozwoli.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.