cugus Napisano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2022 Witam poszukuje roweru. Nie najlepszy czas na kupno , ale trzeba czymś jeździć Średnio robię 40 60 km. Bardziej weekendowo, głowinie centrum, po za centrum okoliczne wioski itp W tej chwili posiadam Rama 19cali, 29cali koła i hamulce tarczowe Shimano MT200 180/160 mm, kaseta 3x7 Co byście polecili mi ? przeglądam to za dużego wyboru nie ma w tej cenie ? wszystko sie Różni osprzętem Jaki amortyzator ? olej powietrze? czy sprężyna kierownica płaska 720 800mm czy krótsza i zgięta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Czerwca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2022 Za 3000 zł nie dostaniesz nic zauważalnie lepszego a już nie wspominając o powietrznym amortyzatorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cugus Napisano 5 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2022 czyli nic nie kupie do 3 tys z zwykłym amorem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Czerwca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2022 Kupisz, tylko nie będzie to prawdopodobnie odczuwalnie lepsze od tego co masz teraz. Co to jest zwykły amor? Sprężynowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cugus Napisano 5 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2022 Myślę ze będzie lepszy. tamten już na wykończeniu jest. i chciałem wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.