onlynow_ Napisano 4 Czerwca 2022 Napisano 4 Czerwca 2022 Cześć! Na wstępie przepraszam jeżeli w nieodpowiednim dziale piszę ten post! Szukając jakieś podstawy (w niedużych pieniądzach) aby przyszykować dla taty rower , trafiłem na rower Giant Boulder 400 [21,5] w bardzo przystępnej cenie. Jako że firmę Giant kojarzę bardzo dobrze i jest chyba najstarszą firmą produkującą rowery , to czy jest to dobra rama do inwestycji? Jedyne co udało mi się dowiedzieć ale nie mam potwierdzonego info że rowery były produkowane na początku 2000 roku.
gelmaz Napisano 7 Czerwca 2022 Napisano 7 Czerwca 2022 Pytanie co chcesz z niego zrobić? Jeśli jakiegoś retro perełkę MTB - to z tym nie dyskutuję - każdy rower jest tego warty :). Jeśli jakiegoś super ściganta z najnowszym osprzętem do lansowania na dzielnicy to możesz mieć problem ze zgodnością - przez 22 lata standardy troszkę się pozmieniały (nie denerwuj się to tylko taki niewinny żarcik ). Jeśli chodzi ci tylko o rower do ciurania po przysłowiowe bułki to jak najbardziej tak - znajdź egzemplarz w miarę w dobrym stanie kompletny, jeździj i wymieniaj te elementy które się zużyją. Jeśli planujesz rozbudowę modernizację etc to według mnie zapomnij - mogą być duże problemy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.