luki30210 Napisano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2022 Cześć, Szukam roweru dla siebie (mężczyzna, 181 cm wzrostu, waga 78 kg). Głównie jazda po mieście, parkach, ścieżkach w lesie, wygonach. Wydaje mi się, że idealnie wpasuje się rower crossowy. Po opiniach na tym forum zdecydowałem się na zakup Riverside 920, ale okazało się, że wyszedł z produkcji i dopiero w przyszłym roku doczekamy się jego następcy. To mój pierwszy rower. Nie za bardzo się w nich orientuję, a im więcej czytam, tym ciężej mi coś wybrać. Dlatego chciałbym skorzystać z Waszej wiedzy i doświadczenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2022 Wrzuć linki tych, które przypadły Ci do gustu i ktoś zawsze rzuci okiem i doradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vadal Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 Sam niedawno niedawno zastanawiałem się jaki rower wybrać, w końcu kupiłem treka dual sport 2 2022 i jak na razie jeździ mi się naprawdę dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xAdam43 Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 Polecam: Romet Orkan 6M- 27 biegów, przerzutka tylna Shimano Alivio RD-T4000, przerzutka przednia Shimano Altus FD-M370 27 biegów, amortyzator SR Suntour NEX, rama aluminium, waga 14,2 kg. Merida Crossway 300- 27 biegów, przerzutka tylna Shimano Deore, przerzutka przednia Shimano Alivio, Widelec SR NCX-D LO, skok 63mm, rama aluminium, opony Merida Speed 700x40, waga 13,5kg. Tabou Flow 3.0- 27 biegów, przerzutka tylna Shimano Alivio M4000, przerzutka przednia Shimano Altus M2000, opony Impac Smartpac 700x40C, Widelec Suntour NEX/63mm Travel,waga 14,2kg. Kross Evado 6.0- 27 biegów, przerzutka tylna Shimano Deore M591, przerzutka przednia Shimano Altus M370, opony Schwalbe CX Comp 40-622, widelec SR Suntour Hex Hlo, waga 14,2 kg. Najlepsza jest chyba Merida,Tabou i Kross w tej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.