NlGHTHAWK Napisano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2022 Witam serdecznie, Chciałbym prosić o wycenę roweru z 2004 roku, którym jest Trenga DE TDF-4, dokładniej MTB na kołach 26". Nie znam się zupełnie na rowerach, rower jak na swój wiek jest w dobrym stanie, był regularnie serwisowany jak i również dość regularnie użytkowany (tylko w ładną pogodę, krótkie dystanse z punktu A do B, nie wycieczki rowerowe). Oto rower: Rower jest w pełni sprawny, podczas serwisu koła roweru często zbierają pozytywne komentarze, natomiast tak jak mówiłem nie znam się i nie wiem dlaczego. Osprzęt roweru: - Pełne Shimano DEORE - Korba: Shimano Drive Train Deore LX - Amortyzator: RST Gamma EL - Hamucle: Shimano V-Brake - Piasty przód i tył: Shimano DEORE HB-M559 - Obręcze: MAVIC X223DISC 559x17 - Opony 559x17 CSTtire tył Continental przód Ciężko mi określić dokładniejsze dane, ponieważ nigdzie takiego roweru w internecie znaleźć nie mogę. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NlGHTHAWK Napisano 9 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2022 Ktokolwiek byłby w stanie chociaż nakierować, czy ten rower jest cokolwiek wart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi