Wafel69 Napisano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2022 Witam Od kilku lat z sukcesem użytkuję licznik Sigma ROx 7.0. Jakiś tydzień temu jak zwykle próbowałem uruchomić licznik i pojawia się pierwszy ekran z logo i nr oprogramowania i tak już zostaje. Nie pokazuje dalej głównego menu. Za każdym razem to samo. Jak go podłączam do Sigma Data Center to oczywiśćie go nie wykrywa. Co robić? Dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2022 Zapewne wpadł w jakiś bootloop. Przydałby się factory reset czy inne flashowanko, niestety - procedur dla sigmy nie znam. Ale jak miałem kłopot kiedyś z 11, to napisałem na maila do producenta i bardzo fajnie odpowiadali, podpowiadali i wyjaśniali. Niniejszym to właśnie sugeruję, poprosić producenta o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.