emeryt360 Napisano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2022 Cześć, Chcę zmienić siodełko. Bardzo mi pasuje specialized power comp 155 jeśli chodzi o kształt, ale jest trochę za twarde dla mnie. San Marco Aspide comfort dynamic również za twarde. Gdyby to speca było bardziej piankowe tak jak Selle Smp Trk large, które aktualnie używam to bym już kupił(które gdyby było proste a nie w kształcie fali to pewnie by zostało) . Kojarzycie jakieś siodełko które połączy obie cechy? Z dziurą. Rower Gravel, rozstaw kości 134mm, głównie długie trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2022 Nie podałeś budżetu, ale jeśli kształt Specialized Power pasuje to wersja Mirror jest miękka. Aspide w wersji comfort nie znam, natomiast Supercomfort jest -według mojej oceny- miękkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emeryt360 Napisano 5 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2022 Dla mnie 500zl to max. Najchetniej kupilbym cos ok 200-300zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.