JacobMartin Napisano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2022 Witam Potrzebuje pomocy przy dobraniu podpórki na Krossa Eskera 1.0 21rama. Byłem w sklepie rowerowym nie mogli nic swojego dopasować tłumacząc, że jest inaczej skonstruowana rama. Za wszelaką wskazówkę dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remover Napisano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2022 Poszukaj na ali "qr kickstand", coś w tym rodzaju https://m.pl.aliexpress.com/item/4001201778779.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2022 Nie rób wiochy, nie zakładaj żadnej stopki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowyMaciej Napisano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2022 Stopka szpeci, do tego waży - jasna sprawa. Jednak rower przez większość czasu stoi. W pociągu czy autobusie nie oprzesz o bok bez kontroli, bo poleci. Ja od 3 lat używam poniższej, trzyma rower nawet z sakwami. https://www.decathlon.pl/p/stopka-500-do-dolnej-rury-tylnego-trojkata-roweru/_/R-p-12228?mc=8302792 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2022 Cytat Jednak rower przez większość czasu stoi. No to może masz jakiś bardziej nowoczesny ten rower, mój służy jeszcze do jazdy a nie stania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2022 (edytowane) Cytat mój służy jeszcze do jazdy a nie stania Pogratulować formy. Ja cały czerwiec jeździłem do pracy, 80km/dziennie. Zajmuje to niecałe 4 godziny. Przez pozostałe 20 godzin rower stoi. Edytowane 29 Czerwca 2022 przez JWO 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi