Gość Napisano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2022 Nie wiem, może tak a może nie. Nie zmienia to faktu, że problem jest marginalny. Linkę przerzutki w produktach Shimano dokręca się gdzieś w okolicach 6Nm. To jest mniej niż się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2022 to trzeba mieć klucz dynamometryczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2022 Mam klucz, dokręcam ze wskazanym momentem. Na pewno oszczędza to linkę ale jeśli się tam często gmera przy przerzutce to się w końcu rozłazi. Przynajmniej u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2022 Teoretycznie się nie powinno przy tym "gmerać", bo nie ma powodu. No ale kojarzę Twój problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.