nbk Napisano 29 Maja 2022 Napisano 29 Maja 2022 (edytowane) Cześć, Przedstawiam relację z mojej niedawnej trasy którą odbyłem, czyli Katowice - Toruń. 402 km super przygody, ze świetnymi drogami Zapraszam do oglądania i dzielenia się uwagami Edytowane 29 Maja 2022 przez nbk 1 Cytuj
spidelli Napisano 30 Maja 2022 Napisano 30 Maja 2022 (edytowane) Gratulacje, w Stolcu nie było czego komentować czy wręcz przeciwnie - dech zaparło? Jak Twoje doświadczenia z przewozem roweru w pociągu? Znajoma, która często korzysta mówiła, że zawsze maiła jakieś przygody, chociaż nigdy nie zdarzyło jej się zostać na peronie. Ja tylko raz byłem zmuszony skorzystać, formalnie nie było miejsc na rower ale dogadałem się. Edytowane 30 Maja 2022 przez spidelli Cytuj
nbk Napisano 2 Czerwca 2022 Autor Napisano 2 Czerwca 2022 Właśnie Stolec wyróżniał się bardzo pozytywnie Akurat ja zazwyczaj jeżdżę w tygodniu, więc i obłożenie rowerzystów nie jest rakie duże, także mi nigdy miejsca nie brakowało 😉 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi