moose_etc Napisano 28 Maja 2022 Udostępnij Napisano 28 Maja 2022 (edytowane) Moje oczko w głowie i ukochany rowerek. Wciąż na gwarancji. Dowód zakupu i wszystkie papiery są. Ze względu na stan zdrowia szybko na niego nie wsiądę. Kupiony w zeszłe wakacje za 7.500zł , trochę na nim jeździłam, ale niedużo i nigdy w deszczu. ^^' Jedyna wada to przednia tarcza, która ledwo zauważalnie trze o hamulec - rower przewrócił mi się w przedpokoju. Wygięcia tarczy nie widać - do szybkiego wyprostowania w każdym serwisie rowerowym. Rozmarówka i specki na stronie producenta. Ja mam 161cm wzrostu. W tej chwili przebywam z dala od roweru, stąd brak zdjęć. Sprzęt znajduje się w Bydgoszczy. Wszelkie pytania proszę kierować na maila justywosMAŁPAgmail.com. Cena 7000 do negocjacji Edytowane 28 Maja 2022 przez moose_etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 28 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Maja 2022 Regulamin wymaga zamieszczenia zdjęć sprzedawanych przelotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moose_etc Napisano 28 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moose_etc Napisano 29 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2022 tak, wiem, że zdjęcie jest beznadziejne, ale to tylko po to, żeby spełnić wymagania regulaminu ^^' wrzucę porządną dokumentację, jak tylko będę mogła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moose_etc Napisano 25 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2022 update zdjęć. Cena 6 000zł Zlokalizowany w Bydgoszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moose_etc Napisano 4 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2022 proszę o zamknięcie, rower sprzedany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 4 Października 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi