Szym3kSzym3k Napisano 10 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2022 @Enadxxdzięki, widziałem to, ale nie ma tam Foxa, który mnie interesuje. Swoją drogą zastanawia mnie dlaczego te same rzeczy w zachodnich krajach są o wiele tańsze niż w Polsce. Polscy sprzedawcy nie chcą słyszeć i jakichkolwiek negocjacjach cenowych tak jakby w dzisiejszych czasach sprowadzę je czegokolwiek z drugiego końca Europy było problemem. Na samym kasku zaoszczędziłem 400 zł, zbroję Foxa mam upatrzoną za 600 zł - w Polsce jakieś 800 zł. Więc nie są to małe różnice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2022 @Szym3kSzym3k Jesteśmy bogatym krajem , stać nas na wyższe ceny p.s. podeślij linka do foxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szym3kSzym3k Napisano 10 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2022 @Enadxxposzukaj na Idealo.de . Cena zależy od rozmiaru i sklepu. Często cena nie uwzględnia wysyłki do Polski, ale w przypadku kasku było to 5 albo 6 euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szym3kSzym3k Napisano 29 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2022 @Wojcio jakoś mi umknęło a pisałeś, że przymierzaleś tą zbroję Foxa. Ile masz wzrostu i jaki obwód w klatce no i jaki rozmiar przymierzaleś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2022 Koszulkę fox (ale ona jest elastyczna) przymierzałem w sklepie w rozmiarze M i była OK, zbroję córki w rozmiarze S mogę wcisnąć, ale jest krótka, bo ja mam 188cm- obwodu nie znam - jestem na wakacjach nie mam jak zmierzyć, ale jestem bardzo chudy. Co z tego, jak się dobrze zapina, jak łokcie wypadną nie w tym miejscu, a ochraniacz pleców za krótki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.