hisux Napisano 25 Maja 2022 Udostępnij Napisano 25 Maja 2022 Hej, Ostatnio szukałem roweru dla siebie i bardzo dobrze mi pomogliście. Może uda się znowu. Tym razem szukam roweru damskiego, miejskiego(z niską ramą) w kwocie do max 1200zł. Rower totalnie rekreacyjnie do krótkich przejażdzek 10-15km, ale dla dość ciężkiej osoby ~110kg. Czy da rade kupić tej kwocie taki rower? Sam trochę przeglądałem i myślałem o czymś takim: LAZARO S-LINE 3B 28'' (lazaro-bike.pl) GOETZE Mood 6B 28 cali damski Cappuccino Rower miejski - niskie ceny i opinie w Media Expert Rower MalTrack Dreamer 28 R18 M Da 2021 czarny - sklep online MirapolNEXT Goetze Mood 26 pistacjowy 6B SHIMANO + KOSZ GOETZE | Decathlon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 25 Maja 2022 Udostępnij Napisano 25 Maja 2022 Jedyny rower, który znam w tej cenie i na którego warto spojrzeć to https://www.decathlon.pl/p/rower-trekkingowy-riverside-120-lf-niska-rama/_/R-p-323601 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hisux Napisano 26 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2022 Też właśnie o nim myślałem, ale niestety „nie podoba się”. A czy ogólnie któryś z tych rowerów wytrzyma po prostu te wagę i przejechanie te kilka kilometrów w tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 26 Maja 2022 Udostępnij Napisano 26 Maja 2022 Teoretycznie tak, a praktycznie, patrząc na obecną jakość komponentów, różnie może być. Jak już musiałbym wybierać spośród nich to Decathlon, ale tylko z powodu gwarancji, bo w tym przypadku może to mieć duże znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowyMaciej Napisano 26 Maja 2022 Udostępnij Napisano 26 Maja 2022 Tylko Decathlon w tej cenie i parametrach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.