shusty Napisano 12 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 W dniu 24.05.2022 o 13:07, skom25 napisał: Pytanie ile autor zamierza jeździć, bez dostępu do prądu. Bo jak dzień lub dwa, to większość urządzeń ze średniej półki to wytrzyma. 12h mi wystarczy W dniu 24.05.2022 o 13:44, MikeSkywalker napisał: Jeszcze jedna, ważna sprawa - bo nie do końca wiemy co autor tematu miał na myśli. Jednodniowe wypady, żeby trzymać się dokładnie wgranego sladu .gpx. Jak będę chciał zboczyć albo dokładniej obejrzeć mapę dookoła to użyję Locusa w telefonie z dobrą mapą. Obecnie jeżdżę z Locusem, ale co chwilę wyciągam telefon z kieszeni, żeby sprawdzić gdzie jechać dalej. A telefon na kierownicy ciągle odpalony to tylko 4-5h działania, no i na zjazdach typu enduro telepie się strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 To idź w coś "rowerowego" co wytrzyma te 12h, będziesz sobie wygodnie przesyłał trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 Wiesz że w Locusie możesz sobie ustawić tak że ekran się włącza na określony czas tylko przy powiadomieniach o skręcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 I dodatkowo można ustawić aby ekran odblokował się, gdzie się machnie raz lub dwa na czujnikiem zbliżeniowym. Wtedy bateria dla przykładu w moim OP 6T zeszła ze 100% do 50% po 6h. Ale to zależy od baterii i jak często, na jak długo się ekran załącza oraz od jasności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shusty Napisano 12 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 5 godzin temu, keltu napisał: Wiesz że w Locusie możesz sobie ustawić tak że ekran się włącza na określony czas tylko przy powiadomieniach o skręcie? Zazwyczaj nie mam śladów turn by turn, a na zwykłym śladzie ta opcja bardzo kiepsko u mnie działała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.