kazafaza Napisano 10 Września Udostępnij Napisano 10 Września 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Września Autor Udostępnij Napisano 10 Września Czas wrócić na górę🫠 Choć na dole też coś stoi🫠 Jest sporo palet do rozebrania🫠 Pozdrow'er😘 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 15 Września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 15 Września 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forscher Napisano 19 Września Udostępnij Napisano 19 Września 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Września Autor Udostępnij Napisano 19 Września Pozdrow'er😘 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 21 Września Udostępnij Napisano 21 Września @Sobek82, dlaczego ten piękny biały carbon wala się po podłodze, się pytam? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 21 Września Autor Udostępnij Napisano 21 Września 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marinbiker Napisano 22 Września Udostępnij Napisano 22 Września Spotkałem po drodze taki wynalazek... I obrazki z piwnicy... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forscher Napisano 22 Września Udostępnij Napisano 22 Września 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 22 Września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Września 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 23 Września Udostępnij Napisano 23 Września Blast from the past! Rok 2019, nowy rower, jadziem potestować w Beskidzie Małym Poranek przyjemny: Na miejscu po podjeździe na rozgrzewkę śniadanie w schronisku na Leskowcu. Najgorsza jajecznica jaką jadłem w życiu. Kawa też niedobra. 1/10 nie polecam:) Kilka godzin później i x kilometrów dalej coś zaczęło dziwnie pracować w okolicach korby. Na szczęście do auta było już tylko w dół. To był dobry dzień. Ale jajecznicy im nie zapomnę. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 24 Września Udostępnij Napisano 24 Września Znajome kształty, czy to Banszi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 24 Września Udostępnij Napisano 24 Września Cytat Znajome kształty, czy to Banszi? Owszem, to był Spitfajer V2:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sznib Napisano 29 Września Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 29 Września Żeby było około rowerowo: i trochę klubowo 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TheJW Napisano 4 Października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 4 Października (edytowane) Naprawa trenażera Wahoo Kickr Core. Jak wszystko u mnie - odleżał swoje na poddaszu, dojrzał, więc w końcu mogłem się za niego zabrać. Trenażer dostałem za darmo jako niesprawny - złom. Coś tarło i hałasowało, z wnętrza podczas pracy wydobywał się metaliczny dźwięk, więc po zgłoszeniu do Wahoo wymienili go na inny egzemplarz, a ten kazali właścicielowi zniszczyć. Zniszczenie polegało na...obcięciu wtyczki zasilania i udokumentowaniu tego zdjęciami. Rozebrałem pacjenta, wypiąłem złącze z resztką przewodów, dolutowałem nową wtyczkę wyciętą z kupionej za 15 zł przedłużki. I to, nie licząc przeznaczonego na naprawę czasu i smaru który i tak każdy w domu ma, jedyne koszta związane z naprawą tego trenażera. A co było przyczyną wymienionych objawów? Wykręcona, latająca wewnątrz luzem maleńka śrubka. Po robocie przejażdżka Gruzem po mokrych pożarówkach (najpierw zamontuję błotniki), a potem będę składał wszystko w całość i testował. Chociaż co tu testować...jestem przekonany, że będzie działać. Tylko po co mi drugi taki sam trenażer...? 🤔 💡 PRO TIP: Do demontażu koła zamachowego wystarczy użyć ściągacza do korb na kwadrat. Kombinowałem z jakimiś paskami, blokadami, a rozwiązanie było tak banalne... Edytowane 4 Października przez TheJW 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forscher Napisano 5 Października Udostępnij Napisano 5 Października 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 7 Października Udostępnij Napisano 7 Października 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 10 Października Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 10 Października Pozdrow'er😘 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 13 Października Udostępnij Napisano 13 Października (edytowane) Taka, tam, planszówka z klockuff. Edytowane 13 Października przez Roballinho 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Października Autor Udostępnij Napisano 20 Października Pozdrow'er😘 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mistrano Napisano 24 Października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 24 Października Elo Świry 🥳🤠 tak obserwuję jak sobie rączki brudzicie a tymczasem ja mam od tego małych pomocników, paziów od brudnej roboty 🤖🤡 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Października Autor Udostępnij Napisano 24 Października Powitajcie ziomka z fejsbuka, którego namówiłem na rejestrację na forum 🫠😉 Pozdrow'er 😘 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 24 Października Udostępnij Napisano 24 Października @Mistrano: Twoje pazie zostały wyłapane i nabite na wentyle. Sorry, no mercy 🤡 …a jak tego w końcu złapię to się przestanie śmiać: Jeśli zaś ktoś używa wentyli samochodowych to polecam Lego Duplo 🤡 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forscher Napisano 24 Października Udostępnij Napisano 24 Października PLAN JEST... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Listopada Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada Pozdrow'er😘 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi