Sobek82 Napisano 28 Maja Autor Udostępnij Napisano 28 Maja Wymieniłem Szatanowi gripy z chińskich, które się zjechały do plastiku na stare dartmoore'y Icon i zrobiłem foteczkę we środku jego pracy🫠 Pozdrow'er😘 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 29 Maja Udostępnij Napisano 29 Maja Krowa księżniczka, środkiem drogi 😁 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 29 Maja Udostępnij Napisano 29 Maja Obok jest znak "Uwaga na krowy" więc idzie na legalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 29 Maja Udostępnij Napisano 29 Maja Wiem, ale akcja była dłuższa, bo najpierw szła bliżej prawej strony ulicy ale jak ten samochód chciał ją wyprzedzić to i ona na lewo zaczęła schodzić .... miałem trochę śmiechu 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 29 Maja Udostępnij Napisano 29 Maja 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca Day one: Day 5th: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca Pozdrow'er😘 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SerQ Napisano 2 Czerwca Udostępnij Napisano 2 Czerwca Wybaczcie długą nieobecność. Niebawem może mi się uda więcej pokręcić wraz z pstrykaniem. Fotki sprzed kilku dni, pozdrower! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 3 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 3 Czerwca 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca Pozdrow'er🫠 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca Pozdrow'er😘 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 12 Czerwca Udostępnij Napisano 12 Czerwca 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca Jutro/dziś stary a morze jakaś jazda testowa, odpowietrzyłem heble, więc wygląda na to że gotowe a nie? Pozdrow'er😘 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca https://vm.tiktok.com/ZGebktAgT/ Pozdrow'er 😘 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca Pozdrow'er😘 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca Marin Bolinas 27,5er na kołach 700 i oponach scheißen Schwalbe road cru i Ser 45c w sosie zmieszanym z grx40t i cues 10/48t 10essa i heblach di ore 6k 12 kilo to moje paliwo masy własnej. Pozdrow'er Romet jest tylko tłem. 😘 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca Odpowietrzam wszystko co mi stanie na drodze🫠 Pozdrow'er😘 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marvelo Napisano 18 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 18 Czerwca 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 18 Czerwca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 18 Czerwca Kolega Pozdrow'er😘 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 19 Czerwca Udostępnij Napisano 19 Czerwca 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 19 Czerwca Udostępnij Napisano 19 Czerwca Miao być razem ale poś nie cykło 🤗 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 19 Czerwca Udostępnij Napisano 19 Czerwca (edytowane) Ten lód, to jakiś, taki... ...Nieapetyczny Mały podlot. One się nie boją człowieka, albo się boją, ale trochę mniej niż dorosłe. Zbliżyłem telefon 10 cm od jego głowy. Edytowane 19 Czerwca przez Roballinho 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 19 Czerwca Udostępnij Napisano 19 Czerwca @kazafaza furki jakby znajome 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca Pozdrow'er😘 https://www.instagram.com/p/C8X3NswsBnM/ 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 20 Czerwca Udostępnij Napisano 20 Czerwca W dniu 19.06.2024 o 19:02, Roballinho napisał: Ten lód, to jakiś, taki... ...Nieapetyczny Ha, zwało się to-to “Monster Track Jam” i pani powiedziała, że druga gała za darmo gdyż całość wyglądała jak nagły wyrzut zakrapianego menu karnawałowego 🤭 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi