Sobek82 Napisano 13 Maja Autor Udostępnij Napisano 13 Maja Pozdrow'er😘 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 13 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 13 Maja @keltu@Ador @Strek @testudo @Zbyszek.K @bazzz @CoolBreezeOne @siemalysy @WaGiant @Jurek63 @sznib @vincek @Mandoleran @spidelli @kazafaza @elkaziorro @rambolbambol@kipcior @Sansei6 @zekker @Cross90 @KSikorski @_Piotrek @abdesign @marcesco @wojtasin @Punkxtr @wojtt80 @JWO @Roballinho @akkwlsk @itr @Rysz @Grizzli @TheJW @jendrzych @artoor @100lar3k @Dokumosa @skom25 @woojj @Kemusi @Q_u @Brombosz @RafalxM @3143k4r2 @Angelic @niuti @GrzeGT @szy @ernorator @teotym @Artwro @Semtex @SerQ @Marinbiker @sky87 @Greg1 @Galipette @KNKS @Maciorra @GrzeGT@vincek Pominięte kilka miesięcznic, mimo to looozzz. Pozdrow'er😘 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 14 Maja Udostępnij Napisano 14 Maja @Sobek82 To Ty picassa trzymasz w piwnicy??? Wiesz ile za to mozna by kupic niepotrzebnych szpei rowerowych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 14 Maja Udostępnij Napisano 14 Maja Coś mnie się zdaje, że to garażowa sesja gościnna! Goła baba w garażu wisi, i ja to szanuję 🫡 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 14 Maja Udostępnij Napisano 14 Maja @Sobek82 a co to był jakiś zlot czy coś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 14 Maja Udostępnij Napisano 14 Maja A ja wrzucę zajaweczkę tutaj, a szerszy opis będzie tradycyjnie w wątku bikepackingowym 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 14 Maja Udostępnij Napisano 14 Maja Zazdraszczam , celebruję bowiem rzeczywistość bez bajka, ale kiedyś to się skończy motylej nogi brak to dodałem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 14 Maja Udostępnij Napisano 14 Maja @itr a co to za kara boska spłynęła, że kolega został zderowerowany? Nic poważnego mam nadzieję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 14 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 14 Maja @akkwlsk kiedy masz to zamiar zrobić, od listopada tam się nic nie dzieje🫠 Pozdrow'er😘 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 14 Maja Udostępnij Napisano 14 Maja (edytowane) 2 godziny temu, akkwlsk napisał: @itr a co to za kara boska spłynęła, że kolega został zderowerowany? Nic poważnego mam nadzieję? Po prostu ostatnie pół roku z pewnych powodów nie zdrowotnych zmusiło mnie do odstąpienia od kręcenia ) chyba od 2009 nie miałem takiej przerwy... a kwiecień maj w ramach pomocy, np każda wolna chwila to jak na zdjęciu żółte prostokąty :))) pomagam, dziś wsiadłem na rower do pracy, nogi nie istnieją, kapelusz skrywa frustracje Edytowane 14 Maja przez itr 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 15 Maja Udostępnij Napisano 15 Maja W dniu 13.05.2024 o 23:50, Sobek82 napisał: Pominięte kilka miesięcznic, mimo to looozzz. Co po mi nię te? Mam cel o wać w koń kret ny dzion? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 15 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 15 Maja Pozdrow'er😘 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 16 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 16 Maja Skrobnę tylko że całe zdarzenie miało miejsce w okolicach Drawna z soboty na niedzielę. Grupa pseudo znajomych o różnych zainteresowaniach, poglądach, wyglądzie i sposobie ubierania, spotkało się w domu wielkiego brata @kazafaza Różne napędy, materiał wykonania ramy oraz rozmiar opon od 42c po 75c, dowodzi że nie o rower tu chodzi 🫠 Pogadali my, pojeździli, popili, ognisko rozpalili, pospali, pogadali, pojeździli, pożegnali, tak w skrócie wyglądało owe spęd o w Anię. Pozdrow'er😘 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marinbiker Napisano 17 Maja Udostępnij Napisano 17 Maja 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 18 Maja Udostępnij Napisano 18 Maja Po tej mapce i tak idzie dojść gdzie to, więc zamazania mało skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 18 Maja Udostępnij Napisano 18 Maja (edytowane) Zespuł... Hmmm, chyba na miejscu rodziców, szukałbym dzieciom nowej szkoły. Edytowane 18 Maja przez Roballinho 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marinbiker Napisano 18 Maja Udostępnij Napisano 18 Maja @Roballinho mapy google już poprawiły tę żenadę 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 18 Maja Mod Team Udostępnij Napisano 18 Maja 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trendyfendi Napisano 18 Maja Udostępnij Napisano 18 Maja Mural - widzę moje okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 18 Maja Autor Udostępnij Napisano 18 Maja Jutro winien jestem skończyć paździerze wiszące na stojakach i zająć się w next week szoska mi🫠 Pozdrow'er😘 🫠 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Maja Autor Udostępnij Napisano 25 Maja Moje oczekiwania i obietnice są jak W zderzeniu z rzeczywistością🫠 Codziennie jeżdżę do 'dziadka' karmić koty i ogarniam pomału posesję gdyż ktoś nieżyczliwy posłał go do zakładu Widziałem Instalacja 🫠 Trochę Też instalacja😉 Udałem nałożyć gripy Pozdrow'er😘 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Maja Autor Udostępnij Napisano 25 Maja Jutro/dziś trzeci dzień matki, kumulacja, mam do rozwiezienia 50 bukietów🫠 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Maja Autor Udostępnij Napisano 27 Maja Pozdrow'er😘 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 27 Maja Udostępnij Napisano 27 Maja (edytowane) Przypięty pod wiaduktem. Trochę mi go szkoda.....😥 W dodatku na pełnym Dura-Ace 🙄 Dla ciekawskich - wydaje mi się, że to MORATI SC 1.3 Ti Pro Race (być może 1.2). https://aucview.com/yahoo/p741208782/ https://www.starykola.cz/podcast/svatopluk-zatloukal.html http://autobus.cyclingnews.com/tech/2001/MoratiSC12test.shtml Edytowane 29 Maja przez bogus 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marinbiker Napisano 28 Maja Udostępnij Napisano 28 Maja Przyglebione na crossie przy 36 km/h. Kolano i łokieć zdarte (czerwone placki na skórze i dziura w łokciu, więc bez zdjęć). Gdyby nie kask, pewnie by mnie szyli. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi