TheJW Napisano 22 Kwietnia Udostępnij Napisano 22 Kwietnia Kwadrat w takiej ramie wygląda przekomicznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 22 Kwietnia Udostępnij Napisano 22 Kwietnia Baranki niebieskie 🐏🐏 Kwadrat jest do kwadratu zaiste esencją trwałości jeśli producent tak chciał np Campagnolo. Przewyższa go tylno Niemiecka Republika Ludowa z osią na kliny bez uszczelnienia, ech co to była za stal ze stopionych Panter w latach 50 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia Pozdrow'er 😘 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia https://vm.tiktok.com/ZGe9r1KMd/ Pozdrow'er 😘 Obserwujta, będzie tego wincyj coś czuję jak się rozkręcuję 🫠 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia https://vm.tiktok.com/ZGe9MWn4k/ Tu jest wersja z moimi wypoci nami 🫠 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 24 Kwietnia Udostępnij Napisano 24 Kwietnia Jak się tak wszędzie będziesz chwalił swoją dziuplą, to ci w końcu psy zaszczekają pod furtką. Tak prewencyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia Pozdrow'er🫠 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 26 Kwietnia Udostępnij Napisano 26 Kwietnia Paczka, ustawiasz na płasko rzucasz materac, śpisz 40 lat dzień po dniu a w 83 roku życia sprzedajesz znalezisko - rower z kapsuły czasu ale tylko bez grochówki przed snem bo lakier z bąbluje, i kulki z łożysk powypadają... 🙂 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 26 Kwietnia Udostępnij Napisano 26 Kwietnia O Jezusie ale fachowe opakowanie. Pewnie też waży dwa razy tele co rower. Ja jak swój sprzedawałem to poszedłem na łatwiznę i wziąłem karton z rowerowego 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 26 Kwietnia Udostępnij Napisano 26 Kwietnia @Greg1, ale Ty zapewne nie miałeś do wysłania jajek w komplecie 🤣. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 26 Kwietnia Udostępnij Napisano 26 Kwietnia No tak, jajek nie wysyłałem 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 26 Kwietnia Udostępnij Napisano 26 Kwietnia Kup opał, rower gratis! Do tych desek powinna być załączona instrukcja konwersji na hopkę 😎 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 26 Kwietnia Udostępnij Napisano 26 Kwietnia Szkoda, że nie mam fotki paczki w jakiej Sobek wysłał mi ramy do przeróbki, to by był hicior 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia To był gruz rowerowy, ten traktuję inaczej🫠 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 26 Kwietnia Udostępnij Napisano 26 Kwietnia Wicher do Rychtara wysłałem z łuską z głębokiego PRL, która miała 120 mm wysokości (na ołówki , z biurka mojego dziadka) pasowała idealnie jako rozpórka haków, żeby w kartonie nie zgnietli tylnego trójkąta. Do dziś mi nie odesłał Goły Wicher wrócił w skopanym malowaniu i coś tam jeszcze było nie tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 27 Kwietnia Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia Pozdrow'er😘 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 28 Kwietnia Udostępnij Napisano 28 Kwietnia Śmieciowa owijka dostała nowe życie. Od razu poprawiła się średnia prędkość koszenia 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 28 Kwietnia Udostępnij Napisano 28 Kwietnia Brakuje uchwytu na bidon 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia Pozdrow'er 🫠 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Rower znaleziony w Utracie, nawet Sobek po takiej Utracie by się w nim nie zatracił. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Kiedyś widziałem film, jak setki takich sprzętów są wyciągane z kanałów w Holandii, tfu, Niderlandach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Przesmarować, jeździć obserwować. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 18 godzin temu, itr napisał: Brakuje uchwytu na bidon Niezła laska z lokalnej fajansiarni 😍 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Maja Autor Udostępnij Napisano 2 Maja Kolarski dziadek, wioskę obok któremu próbujemy pomóc ogarnąć ciężką starość która go przytłacza. Just talk Koń wersja. 1/2 Nowe biuro. Pozdrow'er 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi