100lar3k Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca No i kolejna mała porcja znalezionych zdjęć Kolejne koła Rekon 2,6 coby dwie opony były takie samie Ponieważ dzisiaj nigdzie nie jeździłem znalazłem chwilę czasu żeby zajrzeć do zacisku. Od kilku miesięcy hamulec strasznie kiepsko działał i szarpał. Ponieważ wolałem jeździć niż grzebać przy rowerze to musiał poczekać na swoją kolej. Teraz wiem dlaczego mi tak mocno widelec szarpało. Dobrze, że mam zapasowe klocki Kawałek okładziny odpadło. W jednym trochę bardziej to widać w drugim trochę mniej. Co ciekawe są to oryginalne klocki TRP, które były w zaciskach. Takiego widoku się nie spodziewałem. Przy okazji sprawdziłem łańcuch. Jak dobrze pójdzie to przymiar niedługo znów przestanie wpadać miedzy ogniwa . Ale niestety zdjęcia nie mam, żeby nikt przez mnie zawału nie dostał 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Roballinho Napisano 14 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 14 Marca (edytowane) Bober artysta... ...cycuszki se wyrzeźbił. Edytowane 14 Marca przez Roballinho 9 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca A ja ostatnio znalazłem fajną miejscówkę niedaleko domu. I w końcu udało mi się skrócić do odpowiedniej długości rurę sterową. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca Pozostaje zamontować widelec tył-na-przód i skoczyć jeszcze raz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Marca Autor Udostępnij Napisano 14 Marca W tym wypadku wystarczy czołowe wjechanie w ścianę, prędkość maksymalna 15km/h 🫠 Btw, wszedłem na chwilę do stodoły. Drobna zmiana w Genez i się Pozdrow'er😘 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TheJW Napisano 14 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 14 Marca (edytowane) DIY wybijak i prasa do pressfita Shimano. Manetka M8100 od środka. Należało jej się. Tu już "po". Niezbędnik każdego warsztatu i jedyne zastosowanie tej blaszki. Trzeba zerknąć w łożyska przed sezonem... Przy okazji drobne poprawki fabryki, znalazłem w końcu powód dla którego wymontowanie dampera było praktycznie niemożliwe. Tulejka była 2 mm szersza niż otwór w linku zawieszenia. Zebrałem trochę materiału, przyszlifowałem i pasuje idealnie. Tylko o zdjęciu zapomniałem... Dwa łożyska do wymiany. Czyli w praktyce wszystkie, bo są nietypowe i pojedynczo raczej nie do kupienia. 😕 Poczekam z miesiąc i wymienię jak odeślę amortyzację do serwisu. Kiedyś na szybko wymieniałem oponę i tę rzuciłem w kąt, gdzie przeleżała kilka miesięcy. Wystarczyło od razu spłukać wodą i byłaby czysta... 😕 A tak miałem zaschnięte na ament mleko MucOff, którego nie dało się usunąć w żaden sposób... ...no prawie żaden. Coraz więcej osiedli typu "chów klatkowy" w miejscach, gdzie niedawno rosły buraki, to i nazw ulic zaczyna brakować. Taśma tubeless z Ali nie wytrzymała ciśnienia. Dopiero jak mnie o 3:45 nad ranem obudził syk spierdzielającego powietrza to sprawdziłem, że każą nawijać dwie warstwy... Dwa XTRy, obydwa M9100. Jeden srebrny (box), drugi tytanowo-niebieskawy (OEM z roweru). Jak do tego doszło? Nie wiem. Na koniec wnętrze jednego z tych XTRów po ok. 3500km. Pacjent uratowany, przeżył, jeszcze pojeździ. Do smarowania sprzęgła użyłem DT Special Grease i wygląda na to, że świetnie się do tego celu nadaje. Edytowane 14 Marca przez TheJW 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. akkwlsk Napisano 17 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 17 Marca Tu jest jakby luksusowo 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca https://allegrolokalnie.pl/oferta/kostka-racer-pro-hulajnoga-szosowa?navCategoryId=260643 kogos chyba spawarka swedziala.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 18 Marca Autor Udostępnij Napisano 18 Marca Przecie to je Kostka https://www.kostkafootbike.com/19-footbikes 3Gruzija Pozdrow'er😘 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca Uwaga, dzisiaj niektóre drastyczne. Przez to, że mijająca zima początkowo przypominała bardziej blitzkrieg niż stopniowe ochłodzenie, przegrałem tą coroczną bitwę już gdzieś pod koniec grudnia. Co ciekawe, to beznadziejny stan pacjenta się z czasem sam ustabilizował na pewnym poziomie i umożliwiał dalszą bezproblemową eksploatację... aż do minionego weekendu, bo jako pierwszy padł w nim suport. Kaseta szczęśliwie uratowana, ale cztery koronki ma nowe, przez co zapasu na trudniejsze czasy już nie mam Kolega @Sobek82, jak miesiąc temu zakładał taki sam chiński kruszec, coś nie wspomniał nam o tym, że to się skręca w boki jak jakaś włóczka. Chodzi cicho. Ciekawe jak długo tak będzie. Poza tym stan widelca zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Tak samo jak nowe gąbki pod uszczelki kurzowe, które też bardzo pozytywnie oceniam, bo wycinałem je sam ręcznie, bez żadnej wiary w sukces, mając materiału tylko na jeden komplet. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 19 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 19 Marca 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca Crash Rock Love TATA 1,8 T uwaga wagi ciężkiej . Koło a na nim koło parktula kupa ptactwa. Piękna fotokarta z pamiętnika!!! Czuć wiosnę żółta. Będzie się działo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Marca Autor Udostępnij Napisano 26 Marca Pozdrow'er😘 Ps. Sprzątam po sobie🫠 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jurek63 Napisano 27 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 27 Marca Błotko. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Marca Autor Udostępnij Napisano 27 Marca Pozdrow'er😘 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Marca Autor Udostępnij Napisano 27 Marca https://vm.tiktok.com/ZGe5E7o1d/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 31 Marca Udostępnij Napisano 31 Marca W końcu udało się trochę pojeździć. Ostatni miesiąc był bardzo ciężki i brakowało trochę casu na rower ale kilka zmian poczynionych zostało. Powrót z pracy był trochę dłuższą trasą niż normalnie udało się pojeździć trochę po lesie. cały czas 34/20 Na łąkach dalej łabędzie pływają. Młody połamał ostatnio pedały w rowerku swoim [jeździ na 12 calach] . Szybka wycieczka do sklepu po nowe i okazało się, że nie pasują. Jego pedału mają mniejszą średnicę 12,7mm. Trochę mnie zaskoczyło to. Trzeba było kolejne pedały zamówić ale teraz już przez internety. Powoli trzeba będzie tufo wymienić. Bo dzisiaj zobaczyłem, że obie opony zaczynają pękać na bokach I dzisiejsze kręcenie w lesie. Tylko dwa zdjęcia bo trasa była fajna i nie chciało mi się zatrzymywać Nie wiem dlaczego ale kiera na zdjęciach wygląda jakby była mocno przekręcona do góry. W rzeczywistości tak nie jest. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 31 Marca Autor Udostępnij Napisano 31 Marca Pro test Love's tory Trauma na całe życie Śmierć nadejdzie jutro Wypalenie Ekipa Ptaki Niech leży Pozdrow'er😘 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Pozdrow'er😘 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia (edytowane) @Sobek82, nie mogłeś z tym piffkiem podjechać do kolegi? Edytowane 1 Kwietnia przez CoolBreezeOne 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Wiosna - to Trefl zapylone, to jest miś colnagol na miarę mijatę naszych możliwośki. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marinbiker Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Ostatnia podróż w prosiaku.... 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi