dragster Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego Do znowu trzeba będzie go umyć 🛀. Ten rower łoczywiście 🤣 🤣 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 26 Lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 26 Lutego 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Lutego Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego Pozdrow'er😘 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donayo Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego Przepiękny jest ten MBK, ma w sobie to coś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego Ta przerzutka na ostatnich zdjęciach mnie sie podoba ......widać z niejedną rzeczą się całowała ...prawie jak moja 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Lutego Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego Szukanie linki. Akurat piwo pod kolor i fanty Boże śnięty, chińskie kółeczka i osłony ze zwykłych kółek shimano, to stało w miejscu, zastosowałem oryginały z demobilu. Szmata dobra na wszystko. Pozdrow'er😘 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wojtasin Napisano 28 Lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 28 Lutego Z GT do Felta, z Felta do GT 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego @wojtasin: aż zacząłem mocno zezować na monitor czy Ty czasem pierwszych trzech zdjęć nie wykonałeś w bajkowej szopie u @Sobek82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego henry kartier breson entuzjasta prekursor majstersztyk mokrej fotografii ulicznej , człowiek lejce oddany… inspiracja wielkiej wody nie tylko sobka szopa, zdjęcie WojtacartierSina !!!! No piękne… Kto z rowerzystów nie zna niech gulguje Henri 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego Różowy i czerwony, a później na odwrót, ale zdjęcie zgubiłem... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 28 Lutego Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 28 Lutego Oddałem tego focusa, w zamian dostałem white'a do naprawy, chłop handluje na Gorzowskiej giełdzie, mówi, mogę Ci sprzedać za 800 zł, mówię piernicz się, odpowiada , dobra zrób ten aparat z tyłu, rower jest pierwej sort, lecim na giełdę w niedzielę, niech będzie sprawny. Miałem "aparat" Altus'a, to żem dał, łańcuch był bez spinki to trza było wózek "odblokować", instaluję, pacze, hak krzywy jak wieża w Pizie, ło matko mówię w duszy ale nie poddaję się. Po godzinie rower jest prima sort, gotowy do jazdy. Mimoto hamulec reaguje i blokuje koło Mostek ma trochę nierówno pod sufitem Altus incumming Dobra nasza, tył odpięty bo hak wygięty. prosto w Anię Gotowy, sprawny inaczej, łatwy pinionżek.🫠 Pozdrow'er😘 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marinbiker Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca (edytowane) Serwis tylnej piasty Marina FC. Minął sezon z ponad 5000 km przebiegu. Osłuchałem tylną piastę i doszedłem do wniosku, że kulki po bieżniach turlają się coś za sztywno, jakby bez smaru... Wiele się nie pomyliłem. Łożyska pracowały w dziwnie rzadkiej i skąpej w ilości mazi, która kiedyś była fabrycznym smarowidłem. Oczywiście nie obyło się bez druciarstwa... Mam sprawdzony patent na konusy z wżerami 😁 Edytowane 2 Marca przez Marinbiker 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Marca Autor Udostępnij Napisano 2 Marca Ale to jest piękna historia jak przez 5k km nie zagląda się do piasty 🫠 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marinbiker Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 6 minut temu, Sobek82 napisał: Ale to jest piękna historia jak przez 5k km nie zagląda się do piasty 🫠 Z lenistwa... 😏 Przednią piastę serwisowałem po około 1000 km a tylna czekała na odpowiedni moment ☕🚴♀️😎🛠 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Marca Autor Udostępnij Napisano 2 Marca Sram na Sorze, nie mylić z oddawaniem kau na oddziale ratunkowym.🫠 Pozdrow'er😘 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Marca Autor Udostępnij Napisano 6 Marca Wrócił do mnie elektryczny Cube, coś przeskakiwał łańcuch na dwóch najmniejszych zębatkach.🫠 Pozdrow'er😘 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Marca Autor Udostępnij Napisano 7 Marca Dzwonię do gościa że najlepiej byłoby wymienić koło a on do mnie- dobra, nic nie rób, poskładaj z powrotem i tak chcę się go pozbyć i pójdzie na handel. 🫠 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca No to reklamę mu teraz zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca (edytowane) Z którego roku może pochodzić ta opona? Edytowane 7 Marca przez marvelo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Marca Autor Udostępnij Napisano 7 Marca Co za różnica skoro jest na śmietnik, ponad 25lat winna mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca Mam +- 20 letnie i to najlepszy wiek , dla opon Schwalbe nieekologiczne , 10 latki są do niczego, przedwczesne starzenie się, ta wygląda chyba na 30’kę i truchło spuchło coś lata 90? Po nazwie nie można wygulgać? I tak śmietnik co zdobić 😕 A może to jakaś względnie nowa opona jakości psia kości? Nie znam turystycznych linii budżetowych, ale malowane napisy pachną myszami… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 9 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 9 Marca 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 9 Marca Udostępnij Napisano 9 Marca Dawno nic nie pisałem. Nie było czasu za dużo pracy. W lecie tu jest łąka styczeń i 09 marzec dziś I rozwaliłem sobie licznik wracając z pracy. Jak to się stało tego nie wiem. i mocowanie też połamałem. Nowy jest w drodze a ten spróbuję naprawić. Nowe koła Promocja była Podmiana kół. No i przy okazji kilka szprych do wymiany. Łańcuch wpadł mi za kasetę. Ostatnie zdjęcie z przerzutkami Przy okazji zmiany kół poszła w odstawkę na razie przerzutka. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca W dniu 7.03.2024 o 22:01, Sobek82 napisał: Co za różnica skoro jest na śmietnik, ponad 25lat winna mieć. Przypuszczam, że ta opona mogła być jeszcze z pierwszego montażu i ma tyle lat, co rower. Tylna przerzutka Sachs Huret Rival (ATB) nie dała się zgrać (inny ciąg) z manetkami Shimano, więc została zastąpiona przez Acerę 3020. Przód jakoś udało się wyregulować z indeksowaną manetką obrotową. Na tylnym kole wylądowała nowa opona Contonental Ride Tour z paskiem odblaskowym. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Marca Autor Udostępnij Napisano 10 Marca Ten rower to na mnie, bo z tą sztycą wsadzoną w opór to nie wygląda 🫠 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi