Marinbiker Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego @Sobek82 nie wiedziałem, że słuchasz Tool'a. Zacny band. Bardzo lubię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego A ja myślałem, że Sobek słuchasz tylko Park Toola 😀 i kątówki pokątnie ! Pierwszy numer daje kopa intrem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Lutego Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego Pozdrow'er😘 Premiera albumu 19 Kwietnia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego Kolega widzę w cygańskie złoto już idzie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego (edytowane) Chińskie. I nie tylko on. Cygańskie to domena Foxa. Edytowane 15 Lutego przez Brombosz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marinbiker Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego (edytowane) Edytowane 15 Lutego przez Marinbiker 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 15 Lutego Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 15 Lutego @Brombosz dziś Twój chill leciał przy szlifowaniu ramy. Miski już założone i smar wre ale jak wyżej zmiana decyzji, szlifowanie, matowienie i klar.🫠 Pozdrow'er 😘 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego 2 minuty temu, Sobek82 napisał: Brombosz dziś Twój chill leciał przy szlifowaniu ramy. Ja jak coś szlifuję, to leci hard. Nie wiem w jaki sposób, ale dobrze Pan trafił, Panie @Sobek82. To są stare trzy playlisty, które rosły kilka lat jednocześnie ewoluując. Szkoda, że spotify niekiedy wywala mi z nich jakieś kawałki nie wiedzieć dlaczego. Jakaś 1/3 z całości przepadła bo nie pamiętam tytułów i wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 16 Lutego Udostępnij Napisano 16 Lutego @Sobek82 Jakie plany na authora? Całkiem fajna ta ramka, z potencjałem Tubeless FTW! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 16 Lutego Udostępnij Napisano 16 Lutego Soberku foto miss na pieńku , fioletowo trik jak z Pana Kleksa, co za czara mara, super latorośle ! Pozdrawiam na piątek, weekendu początek, żeluś zastyga na czubeczku. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 16 Lutego Udostępnij Napisano 16 Lutego Przez koło.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. itr Napisano 17 Lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 17 Lutego No i super… 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 18 Lutego Udostępnij Napisano 18 Lutego Uściski zaciski maratonowo… 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 18 Lutego Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 18 Lutego Udostępnij Napisano 18 Lutego Ostre cięcie.. Do wyboru, do koloru.. Czarne a skromne. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donayo Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego Skąd takie fajne arkusze kolorowych odblasków, jeśli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego @Sobek82 *Brazed 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego @Donayo Żadna tajemnica, allegro, wyszukiwanie np. ODBLASKOWE NAKLEJKI ODBLASK ROWER MOTOR KASK. Ja kupowałem od sprzedawcy designart_moto , poprzednio kupiłem w rowertour i nie widzę różnicy. Generalnie jest wielu sprzedawców którzy wycinają folię oracal (producent czarnej odblaskowej) i sprzedają to na allegro. Jedna uwaga polecam przy podważaniu naklejki wspomóc się jamkimś narzędziem (nożem) - "czochranie" palcem powoduje że lekko się zagina i nie przylega z tej strony tak idealnie jak z drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donayo Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego @wr81Szukałem, jednak takich arkuszy, w takich kolorach nie znalazłem, stąd moje pytanie do Sobka, bo może zamawiał całość od jednego sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego @Donayo a to przepraszam jakoś przeoczyłem naklejki od Sobka, myślałem że chodzi o moje. https://allegro.pl/listing?string=ODBLASKOWE NAKLEJKI ODBLASK ROWER MOTOR KASK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donayo Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego @wr81Kurczę, sorry, chodziło mi o Twoje. Jakieś poranne zaćmienie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wr81 Napisano 19 Lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 19 Lutego (edytowane) @Donayo Nie ma sprawy Sobek jest absolutnym dominatorem tego wątku, jednak Jego wrzutka wyglądałaby bardziej w tym stylu Edytowane 19 Lutego przez wr81 5 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Lutego Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego Pozdrow'er😘 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego Ło ciup, a co to za lewy majster wyciął piwoty a zostawił wieszak na canti? 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego Teraz to wieszak na lampkę jest, psze Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi