Sobek82 Napisano 28 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia Pozdrow'er 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia 22 godziny temu, uzurpator napisał: Jezus Marian, ta sztyca. Gdzie mogę taką kupić, bo potrzebuję? Szerokokątny obiektyw trochę zagina przestrzeń Nie wiem czy taka jest gdziekolwiek dostępna: BBB Long Scraper 450x31,6mm, kupiona w 2012. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia GUSSET LOFTY XXL EXTRA LONG 450 MM z mikroregulacją kąta nachylenia, w 3 rozmiarach: 27.2mm , 30.9mm i 31.6mm , kupowałem tutaj - transakcja bezproblemowa. https://www.cycology.pl/sztyca-gusset-lofty-xxl-extra-long-450mm-p1330886 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 30 Stycznia Udostępnij Napisano 30 Stycznia Dawien dawno nic nie wrzucane bo jakoś chęciochoty nie było do dorocznej zabawy z smarem 🤪 No i musiałem motto przewodnie odszukać 🤣 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia Wziął mi się i trochę rozciągł łańcuch X01. Zdjęcia reszty napędu, żeby nie dublować, tutaj: 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia (edytowane) s cota gadać, łańcuch s kota s kota całkowita! Edytowane 31 Stycznia przez itr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 31 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia Odgruzowałem tego kasztana którego zrobiłem na zeszłoroczny zlot dla kolegi i w sumie nim nie jeździłem, wiec dziś był dziewiczy rejs pośród leśnych ostępów. Pozdrow'er😘 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia Rower do rosołu … dowiezie! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Lutego Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego Pozdrow'er😘 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego Ciemność widzę, ciemność. Nie wiem czy je tak obrabiasz na czarno, czy tak robisz ale czarne części, na czarnym tle, czarnego zdjęcia są kiepsko widoczne. Na ostatnim zdjęciu myślałem, że jest amortyzator, zanim nie ściągnąłem i nie rozjaśniłem. Pozwolę sobie wrzucić wersję jaśniejszą: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego Wydał tyle kasy na części, że na rachunki za prąd zabrakło, stąd ta ciemność. 😜 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donayo Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego Zefal siedzi, chociaż co się z nim namęczyłem to moje. Jednak to moja wina, niezbyt dokładnie obejrzałem instrukcję. Jutro rano test w terenie No Mud, Offbondage 1000lm HR3-1000 oraz Natfire A07. Swoją drogą muszę pochwalić Aliexpress. Natfire przyszedł bez jednego uchwytu, zgłosiłem wczoraj spór, żeby mi go przysłali, a dziś orzekli, że mam rację i po 10 minutach miałem na koncie "full refund". Szybciej i lepiej niż nie jeden polski sklep. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 3 Lutego Udostępnij Napisano 3 Lutego (edytowane) Większość wrzuciłem do "co dziś robiłeś rowerowego...", co zostało wrzucam tutaj - zgodnie z założeniem tego wątku Jajozębatka, jak widać w miejscu przykładania największej mocy ząbki są znacznie cieńsze, niż w "martwej" strefie. Nie zwróciłem uwagi, czy podobnie jest w okrągłych. W sumie okrągłej dawno nie miałem. Przerzutka XTR, po wstępnym umyciu, w trakcie rozbierania do pełnego serwisu: (prawie)POV na główną część mojego zaplecza serwisowego. Niżej leżą jeszcze opony, zapas szmat i akcesoria do mycia rowerów. Za plecami mam stojak i jakieś "grubsze" graty w/na szafkach. Skromnie, ale cieszę się, że chociaż na tyle mogę sobie pozwolić mieszkając w bloku. Muszę sobie tylko dorobić więcej światła, bo teraz ciężko zrobić zdjęcie bez cieni (przecież wiadomo, że głównie o to chodzi, a nie żeby widzieć, co się robi... ). @kazafaza podoba mi się Twoje pudełko z kawałkami łańcuchów! Też takie mam! Ale nie tak różnorodne i kolorowe. Edytowane 3 Lutego przez TheJW 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Lutego Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego Pozdrow'er😘 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego Korba w cieście naleśnikowym, szacun 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Lutego Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego Wróciły dwie stalowe ramki po zabiegu lutowania mocowania hebli tarczowych, author z widelcem, noname z tylnym mocowaniem. Pozdrow'er 😘 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego Ale zrobiłeś błąd w nazwie! Z tego co wiem, firma nazywa się Satan Gruz. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Lutego Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego Pozdrow'er😘 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Lutego Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego Czuję już wiosnę w krzyż'u więc dokończyłem dzieła zbawienia 26era za stówkę, została samarama, zacisk stycy i sztyca, jak w naPISie na widełkach " A NEW WORLD" dostało to cudo koła 27.5 47c zalane serwatką, napęd 9s z goatlinkiem, korbą na kwadrat, heblami mt200, kierą 740, sterami accent air, gripami ESI i randomowo kupionym siodełkiem które zgrywa się w linii górnej rury, mógłbym dodać pedały dartmoore'a białe ale nie moszna mieć wszystkiego, idą owe do karbonowego ulepa, który leży i dojrzewa. Plus jeszcze w zastaw Skalny Jeźdźca z w kur Fiony'm mną 🫠 Wilgoć wszędzie Stolik operacyjny Parostatki Pozdrow'er😘 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego Kierownik na powyższym zdjęciu zamawia 8 piw czy jak 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego 12 godzin temu, Sobek82 napisał: mógłbym dodać pedały dartmoore'a białe I czarne korby - fajnie by się kolorystycznie zgrywało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Lutego Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego Gdy tłusty czwartek przypada w niedzielę. Gdy dedykowany ściągacz bieżni zawodzi. Gdy ruda Jest na powierzchni Gdy miska sterów Jest nabijana w tradycyjny sposób Gdy widelec Surly wraca do łask Gdy to już prawie Pozdrow'er😘 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Lutego Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego Gdy majfrend korba się opiera Gruz z 21c na 30c obręcz 17t w wózku, toż to szok Zdjęcie pedała, bardzo proszę Wracamy do SS Pozdrow'er😘 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Lutego Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi