Roballinho Napisano 4 Października 2023 Udostępnij Napisano 4 Października 2023 Herbata na płynie do mycia. Powazna sprawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 4 Października 2023 Udostępnij Napisano 4 Października 2023 Co to za tarcza po prawej na górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 4 Października 2023 Udostępnij Napisano 4 Października 2023 @Electronite: SM-RT60, pewnie ma ponad dekadę. Jak ją chcesz to wal na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 4 Października 2023 Udostępnij Napisano 4 Października 2023 Moje ICEstopy się jeszcze trzymają. Tylko zobaczyłem nareszcie tarczę która ma więcej metalu niż dziur. I dla tego mnie zainteresowała. a to 160ka jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 5 Października 2023 Udostępnij Napisano 5 Października 2023 Wiecie, że jak las wydaje metaliczne dźwięki to to nie jest las? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2023 To pewnie przez napis na ramie, flexpoint 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sznib Napisano 10 Października 2023 Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 10 Października 2023 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marinbiker Napisano 11 Października 2023 Udostępnij Napisano 11 Października 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 11 Października 2023 Udostępnij Napisano 11 Października 2023 Dawno nic nie pisałem ani się nie udzielałem. Ostatnio nuda rowerowa i nic się za bardzo nie dzieje. Ale kilka zdjęć się znalazło Barlinkowa Fotka. Rodzinne kręcenie Chyba pomiar łańcucha mi się zepsuł Poczekam aż przestanie wpadać. Kolekcja klocków hamulcowych z Alli jak na razie jestem bardzo zadowolony I to chyba tyle jak na razie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Pozdrow'er 😘 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2023 Pozdrow'er😘 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 16 Października 2023 Udostępnij Napisano 16 Października 2023 Przed... Po... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2023 Latający Holender Rower już leżał na stercie złomu w skupie, miał pozaginane błotniki a koła pracownik skupu powiesił sobie już w kontenerze na odrębną sprzedaż. Odkupiłem koła i frameset z błotnikami, bagażnikiem, korbą, łańcuchem i stopką. Po serwisie, prostowaniu błotników, wstawienia jednej brakującej szprychy, wymiany kokpitu z redukcją pod tradycyjny mostek, na kierownicę szosową Cannondale, mostek Diamontback i tanią owijkę w kolorze dodającym prędkości jeszcze zanim wsiądziemy na rower Wszystko po taniości bo to wiejski gravel, sklep, kościół, grzyby po deszczu. Pozdrow'er 😘 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marinbiker Napisano 17 Października 2023 Udostępnij Napisano 17 Października 2023 A mnie naszło na letnie wspomnienia... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 20 Października 2023 Udostępnij Napisano 20 Października 2023 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 20 Października 2023 Udostępnij Napisano 20 Października 2023 W dniu 17.10.2023 o 22:36, Sobek82 napisał: Latający Holender Tak dawno nie jeździłem takim rowerem, że prawie się zapytałem gdzie są klamki i jak to hamuje, potem przypomniał mi się wigry 3. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2023 Stolik serwisowy z bębna na kółkach Elektryczny Batavus na serwis, piasta się popsuła, w sensie zębatka spadła, pierścień wyskoczył. Pozdrow'er😘 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 22 Października 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Października 2023 Pozdrow'er😘 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2023 Bmx za zrobienie Batavusa Szosę kupiłem choć nie wiem czy dobrze zrobiłem Urabianie stożka pod suport na kwadrat Pozdrow'er😘 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 23 Października 2023 Udostępnij Napisano 23 Października 2023 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2023 Pozdrow'er😘 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 25 Października 2023 Udostępnij Napisano 25 Października 2023 Sobek pijenkne to 😁 Pięterko i te klimaty, jedynie zastanawiają mnie braki w te chłodne wieczory kocyka do ogrzania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 3 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2023 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2023 Wygrała w jedzeni papryczek GT z kontenera Piosenka dnia Pozdrow'er 😘 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 8 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2023 Cytat GT z kontenera Będzie łogień w szopie 🤪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi