CoolBreezeOne Napisano 8 Września 2023 Udostępnij Napisano 8 Września 2023 @zekker, właśnie od jakiegoś już czasu ogarniam napęd używając Megilo. Odstawiłem odtluszczacz Fenwick's i eksbenzynę na bok. Tym mi się lepiej pracuje. Kasetę i łańcuch idzie ogarnąć bez problemów. Przy ostatnim myciu napędu odlałem trochę do maszynki do czochrania łańcucha. Poradził sobie lepiej jak benzyna. Ja jestem zadowolony. Spróbuj i ty😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 8 Września 2023 Udostępnij Napisano 8 Września 2023 @CoolBreezeOne a próbowałeś nafty świetlnej? Mnie facet polecił na serwisie i mi sie tym super czyści🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 8 Września 2023 Udostępnij Napisano 8 Września 2023 @Cross90, przyznam, nie słyszałem o tym myku wcześniej, ale mam już tyle eliksirów w kanciapie, że nie wiem czy miz życia na tą naftę starczy🙃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopusleg Napisano 9 Września 2023 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 W dniu 4.09.2023 o 10:16, RafalxM napisał: przedstawiam Eduardo Bianchi Spillo Racing Zajefajny. Tworze podobne ustrojstwo.... Brudpur, Fatex preparaty do czyszczenia maszyn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 9 Września 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 9 Września 2023 Pobułkos Andiamos 26er Pozdrow'er😘 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. CoolBreezeOne Napisano 9 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 9 Września 2023 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopusleg Napisano 9 Września 2023 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 A co pokielbasos?😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2023 @Kopuslegzajmie się Carrieros Pozdrow'er😘 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2023 Miałem dodać jedno zdjęcie ale przecież się nie da 😉 Pozdrow'er😘 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 12 Września 2023 Udostępnij Napisano 12 Września 2023 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marinbiker Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 Różne, różniaste😉 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2023 Ostatnio nie mam czasu nawet wejść na piętro do stodoły, więc jakoś tak powoli do przodu😉 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. testudo Napisano 15 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 15 Września 2023 Trochę się zagapiłem ale skoro już zostałem wywołany to...:) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2023 Przed jesienią chcę zamknąć domek z palet przed domem Carriera przybiera na wadze Pozdrow'er 😘 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 16 Września 2023 Udostępnij Napisano 16 Września 2023 Czy jeśli za mną jechał Land ROVER, to zdjęcia są okołorowerowe? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 16 Września 2023 Udostępnij Napisano 16 Września 2023 (edytowane) No przecież Rover 😜 Mega, choć szkoda, że bez LR Edytowane 16 Września 2023 przez Sansei6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 17 Września 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Września 2023 Nowy G-shock Stary Sznib. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 17 Września 2023 Udostępnij Napisano 17 Września 2023 Oglądałem taki tylko czarny, ale mój stary wave ceptor, jeszcze działa, ciekawe jak pasek, ja obecnie mam metalowy, wcześniej w innych zegarkach wszystkie plastikowe paski padały po roku, ponoć taki mam pot... Żeby nie było, że bez Rover'a 😉 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 17 Września 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Września 2023 Cytat Oglądałem taki tylko czarny, ale mój stary wave ceptor, jeszcze działa, ciekawe jak pasek, ja obecnie mam metalowy, wcześniej w innych zegarkach wszystkie plastikowe paski padały po roku, ponoć taki mam pot... W moim starym GW-B5600 3 lata i pasek jeszcze w znośnym stanie. Jak dla mnie czytelność wyświetlacza w nowych modelach z MIPem w porównaniu z tradycyjnymi wyświetlaczami to kosmos. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2023 Pozdrow'er😘 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 19 Września 2023 Udostępnij Napisano 19 Września 2023 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2023 Tak wygląda damka na v brejkach, goatlinku, wierconej korbie, klamkomanetkach bez gumowych osłon. Pozdrow'er😘 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 20 Września 2023 Udostępnij Napisano 20 Września 2023 Ja nic nie wrzucam, bo mi się miejsce na guglu skończyło i muszę takie śmieci na bieżąco usuwać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2023 Są terabajty w dyskach to jest gdzie trzymać śmieci😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 20 Września 2023 Udostępnij Napisano 20 Września 2023 10 godzin temu, Sobek82 napisał: Rodzinna ustawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi