kazafaza Napisano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 13 Sierpnia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 Pozdrow'er😘 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 Pozdrow'er 😘 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 Jak d@@a zza... Trio amigos Twarz i bark gorzej wyglądały, anawet wyglądają... Czyl, jak na urlopie zrobić 100+ ze wspomnieniami 🙃 Kot szczęścia w pozie wypoczynku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 1 Września 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 1 Września 2023 @keltu@Ador @Strek @testudo @Zbyszek.K @bazzz @CoolBreezeOne @siemalysy @WaGiant @Jurek63 @sznib @vincek @Mandoleran @spidelli @kazafaza @elkaziorro @rambolbambol@kipcior @Sansei6 @zekker @Cross90 @KSikorski @_Piotrek @abdesign @marcesco @wojtasin @Punkxtr @wojtt80 @JWO @Roballinho @akkwlsk @itr @Rysz @Grizzli @TheJW @jendrzych @artoor @100lar3k @Dokumosa @skom25 @woojj @Kemusi @Q_u @Brombosz @RafalxM @3143k4r2 @Angelic @niuti @GrzeGT @szy @ernorator @teotym @Artwro @Semtex @SerQ @Marinbiker @sky87 @Greg1 @Galipette @KNKS @Maciorra @GrzeGT@vincek Pominięte kilka miesięcznic, mimo to looozzz. Pozdrow'er😘 19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Brombosz Napisano 2 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 2 Września 2023 (edytowane) @Sobek82 U mnie ostatnio nie ma co z galerii wyskrobać. Jest lustrzanka na wypozyczeniu, to może coś podciągnę wynik na jesień. ----------------------- Pozdr Edytowane 2 Września 2023 przez Brombosz 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zekker Napisano 2 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 2 Września 2023 Jw. nie mam za bardzo nowych, chyba żeby pojechać mniej typowo i bardzo luźno związane z rowerem (podczas urlopu). Kowalik z opaską jak bandyta taki trochę wczorajszy. Mam nadzieję że czegoś się w końcu nauczyłem i będę pamiętał, że ten ma tylko pasek na oczach, a Pleszka czarne także podgardle. Koziołek trochę napalony był Nie, to nie jest dokonanie aktu, ten odbył się za drzewem i nie dało się dobrze strzelić Tutaj też rozczaruję, to nie jest zwieńczenie akcji. Jako ciekawostka, to oprócz ostatniego i parki, to ogniskowe rzędu 500-600 (dla mojego aparatu 1000-1200). Zatem zdjęcia owadów nie były z bliska, tylko kilku metrów (na oko 3-5, bliżej na pewno nie bo obiektyw ma minimum ostrości na 2,8m). 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. elkaziorro Napisano 2 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 2 Września 2023 @Sobek82 Jak zapraszasz na miesięcznicę, to byś jakieś piwko postawił, wtedy gości miałbyś więcej Zdjęcia poniżej zrobione albo z rowerowego wypadu, albo z wyjazdu autem, ale z rowerem w bagażniku, więc chyba też się liczy. 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Maciorra Napisano 2 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 2 Września 2023 U mnie stabilnie - chleją coraz młodsi... na szczęście MO czuwa nad porządkiem 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sansei6 Napisano 2 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 2 Września 2023 Co by tu.... może krótkie wspomnienia z tzw wakacji, które zresztą jak prawie cały ten rok jest pod znakiem spełniania marzeń moich i także moich najbliższych 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 2 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 2 Września 2023 @Sobek82 w dżinsah a nie w Snickersach? Wakacyje pełnom mordom! 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marvelo Napisano 2 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 2 Września 2023 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sznib Napisano 2 Września 2023 Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 2 Września 2023 Coś tam wygrzebałem... I przychodzę ze swoim 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mandoleran Napisano 2 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 2 Września 2023 Nie robię za dużo fotek, jestem raczej z tych co cyknie coś od czasu do czasu Ale coś tam się wygrzebie: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marinbiker Napisano 2 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 2 Września 2023 (edytowane) Mówiąc szczerze to nie bardzo umiem w zdjęcia i pstrykam telefonem tylko ulotne chwile. Często też nie chcę się zatrzymywać i schodzić z roweru, żeby coś sfotografować. Wybrałem kilka obrazków z tego roku. Edytowane 2 Września 2023 przez Marinbiker 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 2 Września 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 2 Września 2023 Zawsze stawiam piwo tylko nikt nie przychodzi 😉 Pozdrow'er😘 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. niuti Napisano 2 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 2 Września 2023 No to jedziem co tam się ostatnio trafiło a nie skasowało 🤪 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SerQ Napisano 3 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 3 Września 2023 Wybaczcie mi moją absencję w temacie. Ostatnio mało wchodziłem na forum, a i też mimo pełni sezonu nie do końca byłem w stanie znaleźć czas na kręcenie... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2023 Pozdrow'er 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. RafalxM Napisano 4 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 4 Września 2023 przedstawiam Eduardo Bianchi Spillo Racing 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 5 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 5 Września 2023 @Mandoleran: w swej ignorancji nie byłem świadom multiplikacji Pizzerii 105 i już myślałem, że gdzieś koło Choszczna przyjdzie nam pokorbić 😉 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marcesco Napisano 6 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 6 Września 2023 Wspomnienie wakacji 😏: 7 rano nad rzeką i godzinę później kawusia na jakiejś wysepce na tejże rzece. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2023 Pozdrow'er😘 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 7 Września 2023 Udostępnij Napisano 7 Września 2023 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 8 Września 2023 Udostępnij Napisano 8 Września 2023 @CoolBreezeOne Ten odtłuszczacz działa? Daje radę na bardzo mocno zafajdany łańcuch? Zastanawiam się, bo na próbę kupiłem rowerowy i średnio działa. Niby zmywa ale z pozbyciem się narośniętego syfu ma problem. Cena też jest taka sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi