Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kowal1986 Napisano 8 Października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 8 Października 2022 (edytowane) Edytowane 8 Października 2022 przez Kowal1986 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 9 Października 2022 Udostępnij Napisano 9 Października 2022 Noc w garażu... (W internetach Sidd to ja 🙂 ) Bonus po pseudo-retuszu: I najtrudniejsze puzzle jakie kiedykolwiek miałem: Coś czuję, że zanim to poprawnie złożę, to na internetach trafi się takie samo w dobrej cenie. Było się nie brać bez e-wywiadu... Pozdr 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 13 Października 2022 Udostępnij Napisano 13 Października 2022 Boli... 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2022 Pozdrow'er 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 18 Października 2022 Udostępnij Napisano 18 Października 2022 W dniu 13.10.2022 o 21:38, TheJW napisał: Boli... Połamany carbonit?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 18 Października 2022 Udostępnij Napisano 18 Października 2022 @KSikorski niestety. Kosztowna impreza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 18 Października 2022 Udostępnij Napisano 18 Października 2022 Jakaś turbo gwarancja nie obowiązuje czy crash replacement? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 18 Października 2022 Udostępnij Napisano 18 Października 2022 (edytowane) Na gwarancji nie przeszło, majfrend oferuje jedynie rabat na nową. Może gdyby to była jakaś losowa z Aliexpress, to Chińczyk w ramach CSAT by wymienił, ale Nextie nie chce. A ja z kolei nie chciałem i nie chcę kupować "losowych z Aliexpress". Edytowane 18 Października 2022 przez TheJW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 18 Października 2022 Udostępnij Napisano 18 Października 2022 To jeszcze powiedz co pokonało tę obręcz 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 18 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2022 Saving private message. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 18 Października 2022 Udostępnij Napisano 18 Października 2022 (edytowane) 38 minut temu, KSikorski napisał: To jeszcze powiedz co pokonało tę obręcz 😄 Nie mam pojęcia. Ostatnie 3-4 km wyścigu, zjazd którym jechałem wcześniej już dwukrotnie i nagle "łup" (była inna onomatopeja, ale silnik forum ocenzurował poprzez usunięcie ). Nie widziałem, żebym cokolwiek tam leżało, w przeciwnym razie ominąłbym to albo odciążył koło. A żeby nie robić OT i nie pieklić @Sobek82, to wrzucam też fotki pod tytułem: "Trochę się rozpadło temu bębenku" To tak jakby ktoś jeszcze miał wątpliwości co do moich destrukcyjnych zdolności. :))) Edytowane 18 Października 2022 przez TheJW 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 18 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2022 Wy ciągłem budę z kartonu kturom kupiłem ponad rok temu Pozdrow'er 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 19 Października 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Października 2022 zfor jesienny. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 19 Października 2022 Udostępnij Napisano 19 Października 2022 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 24 Października 2022 Udostępnij Napisano 24 Października 2022 (edytowane) Wiecie co? Tutaj niektóre zdjęcia są lepsze, niż w "Codziennie Jedno Zdjęcie", gdzie ludzie niedługo zaczną wstawiać fotki "bombelków" jak na fejsa. I wiecie co? ZNOWU COŚ ZEPSUŁEM! 😆 ( @schwinn0 🤐) Te jasne ślady na drzewie w tle to zdarta przeze mnie kora. A następnego dnia jeździłem tak: po czym stwierdzam, że dwa hamulce to zbyt duży luksus jak na Mazowsze. I niepotrzebna masa, wiadomo. Edytowane 24 Października 2022 przez TheJW 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 24 Października 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 24 Października 2022 Tak mi przykro, widzę że coraz bardziej wylajtowane te klamki, ja swoją urwałem na obejmie w domu dokręcając zbyt dużym momentem, jak dużym nie wiem, ale strzeliło aż miło 🙃 Pozdrow'er 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 24 Października 2022 Udostępnij Napisano 24 Października 2022 (edytowane) 3 godziny temu, TheJW napisał: Wiecie co? Tutaj niektóre zdjęcia są lepsze, niż w "Codziennie Jedno Zdjęcie", gdzie ludzie niedługo zaczną wstawiać fotki "bombelków" jak na fejsa. ... Pewnie, że lepsze. I można wstawić więcej niż jedno Edytowane 24 Października 2022 przez siemalysy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 24 Października 2022 Udostępnij Napisano 24 Października 2022 @TheJW, jak już ci zostanie tylko rama do poturbowania, to... daj jej szansę i przekaż dalej koledze z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 30 Października 2022 Udostępnij Napisano 30 Października 2022 Dawno nic już nie pisałem na forum i w ogóle nigdzie. Czas trochę nadrobić. Jak już ktoś zauważył w innym temacie to Gienek i Csepel też odszedł już do nowego właściciela. Nie spodziewałem się aż takiego zainteresowania ramami. Wkład młodego podczas rozkręcania czepela Jak na razie mój jedyny rower. Mam nadzieję, że w tym miesiącu uda się w końu ruszyć z projektem. Może do końca listopada będzie gotowy. Ale biorąc pod uwagę jak to do tej pory idzie to może jeszcze trochę potrwać. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 30 Października 2022 Udostępnij Napisano 30 Października 2022 Obręcze PEES aj lowju do bólu u mnie nie grał czerwony z resztą kolorków, to nalepka poszła gdzieś gdzie powinna trafić od początku:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 30 Października 2022 Udostępnij Napisano 30 Października 2022 BTW PEES-y bardzo dobre obręcze. Nigdy nie miałem z nimi problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 30 Października 2022 Udostępnij Napisano 30 Października 2022 Ogranicza je tylko kwestia podkładek pod nyple. U mnie na zimę wylądują nakołku chyba - przynajmniej obecną zimę. A co do samych obręczy, to są zacne. By nie było offtopu, cyk: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 31 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2022 @rambolbamboloponki i kilka innych drobiazgów Trochę szpeju z busa po przerobieniu na chryzantemowóz Zabieram się do przeszczepu w inną budę jak to ja Córa z Kasią po odebraniu z przedszkola pod cmentarzem gdzie gonimy chryzantemy i znicze. Pozdrow'er 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 1 Listopada 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Listopada 2022 Zfor okolicznościowy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2022 Przeszedłem się na cmentarz Pozdrow'er 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi