Cross90 Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 @Zbyszek.K jaką zebatkę kupiłeś? Tzn. Model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek.K Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Tarcza Shimano Deore 36T AL FC-T521 do 48/36/26T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 @Zbyszek.K a poprzednio napisałeś, że 38T, dlatego się zainteresowałem, a to jednak 36T🙂 a psia mordka nie wiem ile ma zębów😂 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek.K Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 (edytowane) 53 minuty temu, Cross90 napisał: @Zbyszek.K jaką zebatkę kupiłeś? Tzn. Model Faktycznie... zaraz sprawdzę. Jasny gwint... faktycznie 36T nie wiem jak to się stało!? sprawdziłem na paragonie. Teraz siedzę i myślę, jak mierzyłem starą i nową zębatkę były identyczne. Jutro sprawdzę dokładnie na opakowaniu, nie chce mi się iść do garażu ... Edytowane 5 Lipca 2022 przez Zbyszek.K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 (edytowane) @Zbyszek.K czyli zła zamontowana?☹️ Edit: Może tylko błąd na paragonie... Edytowane 5 Lipca 2022 przez Cross90 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek.K Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 5 minut temu, Cross90 napisał: @Zbyszek.K czyli zła zamontowana?☹️ Edit: Może tylko błąd na paragonie... Teraz noc z głowy, sprawdziłem na "sucho" łańcuch przemykał po zębatkach po cichaczu, bez "zająknięć" ... rano zejdę i sprawdzę dokładnie. Jak będzie źle (ilość zębów), to nie wiem jak to zrobiłem i dlaczego... 😡na wymianę za późno bo już w rowerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Cytat Teraz noc z głowy @Zbyszek.K znam ten ból... nie tak dawno też słabo spałem przez podobny problem... Kocia morda żeby nie było off topu😂 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 (edytowane) Znajdź dolne kółko przerzutki A to tak przy okazji Edytowane 5 Lipca 2022 przez vincek 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 6 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2022 Wspomnienie z ubiegłego tygodnia kiedy jeszcze lato było latem. Zrobione ponad 100 km i kot mający chęć na zapiekankę, albo browara👀😂😂😂 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2022 Pozdrow'er 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jurek63 Napisano 6 Lipca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 6 Lipca 2022 Pogrzebałem w szufladzie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 7 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 "A ja leżę, i leżę, i leżę i nikomu nie ufam, i nikomu nie wierzę, a ja czekam, i czekam, i czekam ciszę wplatam we włosy i na palce nawlekam na palce nawlekam..." 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 10 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2022 (edytowane) Stalowe bębenki HG DT Swiss. Dzięki Łukasz za pomoc w sprawie bębenków https://fitwheels.eu Dodatkowe opony kupione, chciałem więcej kupić kompletów, nie było, poczekam na następną dostawę. Nie wiem co się dzieje z częściami, dzwoniłem do DT Swiss w sprawie stalowych bębenków, będą ale trzeba teraz zamówić, będą gdzieś we wrześniu / październiku ? / co kiedy że ten ku@wa W następnym tygodniu przylezie całe pudło zapasowych części, bierz teraz bo potem nie wiem czy będzie i będzie chyba drożej ... Edytowane 10 Lipca 2022 przez __guest 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 11 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2022 "Słodkiego, miłego życia!" 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Nowe powstawało: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 (edytowane) Opony (27.5 x 2.8) bez stosowania dętek lub mleka, test zaliczony ... Edytowane 14 Lipca 2022 przez __guest 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 Pozdrow'er 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 15 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2022 (edytowane) PlayStation !!! ... Edytowane 15 Lipca 2022 przez __guest 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 15 Lipca 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 15 Lipca 2022 Na sucho bez mleka, było walki sporo, połamane dwie łyżki od schwalbe Pozdrow'er 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 25 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2022 Niech Wam Świry Rowerowe !!! muzyka będzie blisko Was, także w samochodzie, kiedy jedzie z wami rowerek. Kiedyś szukałem bagażnika samochodowego do przewożenia roweru, tylko takiego, żeby wytrzymał taką nie za dużą prędkość + 300 km/h, nie znalazłem. @Sobek82 Trzymaj się Marcin Powodzenia w nowych projektach rowerków i szerokiej drogi na wyprawach rowerowych. Trzymajcie się ŚWIRY ROWEROWE ... London Grammar - Lord It's a Feeling 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 31 Lipca 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 31 Lipca 2022 Pozdrow'er 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 @Sobek82 Czwarte foto od góry - zaczynam rozumieć o czym mowa w innym wątku a propos koła 26" 🤭 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Nóżki szczuplutkie jak u modelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Dostałem choć nie chciałem Ani nie potrzebowałem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi