Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 26 Czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2022 @Zbyszek.K kup to: https://allegro.pl/oferta/mocny-skuwacz-rozkuwacz-do-lancucha-z-uchwytem-11060352991 Cena niska, ale pięknie działa. Bez problemu skrócisz łańcuch🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zbyszek.K Napisano 26 Czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2022 (edytowane) @Cross90 - mam skuwacz/rozkuwacz. Ale jak już po muszę wydłużyć łańcuch. Doszedłem do wniosku że... zajeżdżę napęd i na jesień wymienię na nowy, przód i tył łącznie z łańcuchem. Po 10 000 km chyba się będzie należało do tego chcę wymienić hamulce łącznie z tarczami... chyba że "główna księgowa" pozwoli kupić nowy rower. Edytowane 26 Czerwca 2022 przez Zbyszek.K 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 26 Czerwca 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2022 Pozdrow'er 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sznib Napisano 27 Czerwca 2022 Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2022 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
testudo Napisano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 28 Czerwca 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 Pozdrow'er 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. __guest Napisano 30 Czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2022 (edytowane) Zaczęły się wakacje czas na rower, a po rowerze późną nocą, PlayStation 4 Pro i The Last of Us Part II Edytowane 30 Czerwca 2022 przez __guest 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sznib Napisano 30 Czerwca 2022 Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2022 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2022 (edytowane) @sznib Krzysiu też mam ten sam smar do łańcucha, aktualnie smaruje innym, nie pamiętam jakim bo mam różne smary do łańcucha. Najlepszy sam do ubrudzenia łańcucha jak i całego napędu jak ktoś lubi mieć brudny napęd od samego smaru, najlepszy chyba będzie smar od Shimano Edytowane 30 Czerwca 2022 przez sznib przekleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 30 Czerwca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2022 Smar smarem, ale przypominam że przekleństw nie używamy. Następnym razem będzie punkcik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. __guest Napisano 1 Lipca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 1 Lipca 2022 @sznib Krzysiu nie ma sprawy, bez przekleństw. PlayStation " Single Player " ... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 1 Lipca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 1 Lipca 2022 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wojtt80 Napisano 2 Lipca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 2 Lipca 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 2 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2022 2 dni walki, żeby przepchać przewód hydrauliczny w miejscu dla linki. No ale jakoś poszło, skończyło się wycinaniem ramy w mufie od wewnątrz. Serwisem łożysk suportu, wymianą wszystkich linek. Co mi do łba strzeliło, żeby te cholerne powlekane linki od shimano pchać w teflonowe pancerze Jagwire to niewiem... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Mój nowy nabytek: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Jakby ktoś mial pomięte gacie... 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 4 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 Muszę się pochwalić, bo pęknę Scott Impulse, rocznik 1994, 26" - mój ci on. Muszę tylko po niego pojechać 450 km. Niniejszym, składam wniosek o przyjęcie do klubu Heavymetalowego 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 4 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 @spidelli który to będzie rower? Czwarty?👀😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 4 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 Trzeci Dwa z czterech sprzedałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 4 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 No to do równowagi brakuje Ci jeszcze jakichś ośmiu 🤡 Ogarnij szybko konwersję na singla i wpadaj do Sulejowa za niecałe trzy tygodnie 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 4 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 Dziękuję, z tego co pamiętam, warunkowo dopuszczacie konwersję taśmą izolacyjną na manetce?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 Napinacze i łańcuchy będą do wypożyczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek.K Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 nie czekałem do jesieni... nowe kółka napinające, nowa kaseta oraz łańcuch, nowa środkowa zębatka 38T ... hamulce zmienię później, jeszcze hamują 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi