Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 100lar3k Napisano Piątek o 22:18 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano Piątek o 22:18 Dawno nic nie zamieszczałem. Ale ostatnio udało mi się kilka fotek cyknąć. Mała wycieczka z dzieciakami Miałem zakładać srebrny mostek. Ale jak ten zobaczyłem to nie mogłem się powstrzymać. Docelowy mostek w marino. Pasuje mi bardzo do mojej wizji. Przy okazji wymiany mostka serwis sterów. Korzystając z pogody i tego że nie pada. Udało się trochę kilometrów pokręcić. I oczywiście moja ulubiona kierownica. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forscher Napisano Sobota o 22:14 Udostępnij Napisano Sobota o 22:14 SV Jure 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Brombosz Napisano Niedziela o 00:43 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano Niedziela o 00:43 Mnie też jakiś czas tu nie było. Bonus pierwszy. Fala kulminacyjna na Brzeskiej Odrze. 24.09.24 godzina 6.49. Bonus drugi, czyli nuda i zabawy z AI. "boat-bike" "thunder boat-e-bike" Dalej AI zaczęło poważnie błądzić i na tym był koniec. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano Niedziela o 09:02 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano Niedziela o 09:02 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi