Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 100lar3k Napisano 15 Listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 15 Listopada Dawno nic nie zamieszczałem. Ale ostatnio udało mi się kilka fotek cyknąć. Mała wycieczka z dzieciakami Miałem zakładać srebrny mostek. Ale jak ten zobaczyłem to nie mogłem się powstrzymać. Docelowy mostek w marino. Pasuje mi bardzo do mojej wizji. Przy okazji wymiany mostka serwis sterów. Korzystając z pogody i tego że nie pada. Udało się trochę kilometrów pokręcić. I oczywiście moja ulubiona kierownica. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forscher Napisano 16 Listopada Udostępnij Napisano 16 Listopada SV Jure 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Brombosz Napisano 17 Listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 17 Listopada Mnie też jakiś czas tu nie było. Bonus pierwszy. Fala kulminacyjna na Brzeskiej Odrze. 24.09.24 godzina 6.49. Bonus drugi, czyli nuda i zabawy z AI. "boat-bike" "thunder boat-e-bike" Dalej AI zaczęło poważnie błądzić i na tym był koniec. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 17 Listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 17 Listopada 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yapabaka Napisano 24 Listopada Udostępnij Napisano 24 Listopada 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi