Marinbiker Napisano 13 Lutego Napisano 13 Lutego @Sobek82 nie wiedziałem, że słuchasz Tool'a. Zacny band. Bardzo lubię. 1 Cytuj
itr Napisano 13 Lutego Napisano 13 Lutego A ja myślałem, że Sobek słuchasz tylko Park Toola 😀 i kątówki pokątnie ! Pierwszy numer daje kopa intrem. 2 Cytuj
Brombosz Napisano 15 Lutego Napisano 15 Lutego (edytowane) Chińskie. I nie tylko on. Cygańskie to domena Foxa. Edytowane 15 Lutego przez Brombosz 5 Cytuj
Marinbiker Napisano 15 Lutego Napisano 15 Lutego (edytowane) Edytowane 15 Lutego przez Marinbiker 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 15 Lutego Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 15 Lutego @Brombosz dziś Twój chill leciał przy szlifowaniu ramy. Miski już założone i smar wre ale jak wyżej zmiana decyzji, szlifowanie, matowienie i klar.🫠 Pozdrow'er 😘 10 Cytuj
Brombosz Napisano 15 Lutego Napisano 15 Lutego 2 minuty temu, Sobek82 napisał: Brombosz dziś Twój chill leciał przy szlifowaniu ramy. Ja jak coś szlifuję, to leci hard. Nie wiem w jaki sposób, ale dobrze Pan trafił, Panie @Sobek82. To są stare trzy playlisty, które rosły kilka lat jednocześnie ewoluując. Szkoda, że spotify niekiedy wywala mi z nich jakieś kawałki nie wiedzieć dlaczego. Jakaś 1/3 z całości przepadła bo nie pamiętam tytułów i wykonawców. Cytuj
akkwlsk Napisano 16 Lutego Napisano 16 Lutego @Sobek82 Jakie plany na authora? Całkiem fajna ta ramka, z potencjałem Tubeless FTW! 5 Cytuj
itr Napisano 16 Lutego Napisano 16 Lutego Soberku foto miss na pieńku , fioletowo trik jak z Pana Kleksa, co za czara mara, super latorośle ! Pozdrawiam na piątek, weekendu początek, żeluś zastyga na czubeczku. 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. itr Napisano 17 Lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 17 Lutego No i super… 8 2 Cytuj
wr81 Napisano 18 Lutego Napisano 18 Lutego Ostre cięcie.. Do wyboru, do koloru.. Czarne a skromne. 5 Cytuj
Donayo Napisano 19 Lutego Napisano 19 Lutego Skąd takie fajne arkusze kolorowych odblasków, jeśli to nie tajemnica? Cytuj
wr81 Napisano 19 Lutego Napisano 19 Lutego @Donayo Żadna tajemnica, allegro, wyszukiwanie np. ODBLASKOWE NAKLEJKI ODBLASK ROWER MOTOR KASK. Ja kupowałem od sprzedawcy designart_moto , poprzednio kupiłem w rowertour i nie widzę różnicy. Generalnie jest wielu sprzedawców którzy wycinają folię oracal (producent czarnej odblaskowej) i sprzedają to na allegro. Jedna uwaga polecam przy podważaniu naklejki wspomóc się jamkimś narzędziem (nożem) - "czochranie" palcem powoduje że lekko się zagina i nie przylega z tej strony tak idealnie jak z drugiej. Cytuj
Donayo Napisano 19 Lutego Napisano 19 Lutego @wr81Szukałem, jednak takich arkuszy, w takich kolorach nie znalazłem, stąd moje pytanie do Sobka, bo może zamawiał całość od jednego sprzedawcy. Cytuj
wr81 Napisano 19 Lutego Napisano 19 Lutego @Donayo a to przepraszam jakoś przeoczyłem naklejki od Sobka, myślałem że chodzi o moje. https://allegro.pl/listing?string=ODBLASKOWE NAKLEJKI ODBLASK ROWER MOTOR KASK 2 Cytuj
Donayo Napisano 19 Lutego Napisano 19 Lutego @wr81Kurczę, sorry, chodziło mi o Twoje. Jakieś poranne zaćmienie miałem. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wr81 Napisano 19 Lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 19 Lutego (edytowane) @Donayo Nie ma sprawy Sobek jest absolutnym dominatorem tego wątku, jednak Jego wrzutka wyglądałaby bardziej w tym stylu Edytowane 19 Lutego przez wr81 5 8 Cytuj
akkwlsk Napisano 20 Lutego Napisano 20 Lutego Ło ciup, a co to za lewy majster wyciął piwoty a zostawił wieszak na canti? 😂 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi