Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TheJW Napisano 15 Grudnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 15 Grudnia 2023 Home Spa 10 Cytuj
Sobek82 Napisano 19 Grudnia 2023 Autor Napisano 19 Grudnia 2023 W okresie przedświątecznym kurierzy dygają na dwie zmiany. 😉 @CoolBreezeOneto dla Ciebie, jutro ma przyjść kaseta. Pozdrow'er 😘 2 Cytuj
Sobek82 Napisano 20 Grudnia 2023 Autor Napisano 20 Grudnia 2023 Paczkomat na 200 paczek w aucie prawie 500 Dwa kursy dziennie. 😉 3 Cytuj
Marinbiker Napisano 23 Grudnia 2023 Napisano 23 Grudnia 2023 Dzisiaj fotki powiązane tematycznie 🙂 Oczywiście zbędne i nikomu niepotrzebne😉 Tęsknię za latem... 5 Cytuj
Marinbiker Napisano 30 Grudnia 2023 Napisano 30 Grudnia 2023 Dzisiaj obrazki ze świątecznych wypadów i nie tylko🙂 8 Cytuj
100lar3k Napisano 30 Grudnia 2023 Napisano 30 Grudnia 2023 Swięta Święta i po świętach. Parę ciekawych rzeczy rowerowych udało się zrobić i nakręcić kilka kilomoetrów Trzeba korzystać z dobrej pogody. Rozwiązanie z przyczepką jest naprawdę fajne. Kto się zmęczy [oczywiście chodzi o dzieci] w każdej chwili może skorzystać z przyczepki i odpocząć sobie w trakcie jazdy. Stary rower odpoczywa w ciepełku. Udało się wymienić magury na nowe. Trochę kombinacji było. Zamontowany nowy hamulec ale w starym uchwycie ponieważ... Nowsze trzymadełko jest sporo szersze od starczego i nie byłem w stanie zablokować go. Może uda się znaleźć dłuzszy "pivot"?? Tak to się chyba nazywa. i wtedy wymienię całość, żeby była z jednej serii. Nie bawiłem się już w kombinowanie z klamkami tym bardziej, że przewód był już trochę krótki i ledwo starczał. Dlatego poszedł cały nowy hamulec. 9 Cytuj
Marinbiker Napisano 31 Grudnia 2023 Napisano 31 Grudnia 2023 @Sobek82 czy tam jest posprzątane, czy to złudzenie apteczne? Cytuj
Sobek82 Napisano 31 Grudnia 2023 Autor Napisano 31 Grudnia 2023 Sprzątane. Do siego roku. Pozdrow'er 😘 4 1 1 Cytuj
Marinbiker Napisano 31 Grudnia 2023 Napisano 31 Grudnia 2023 Fiu fiu! A już myślałem, że posprzątałeś na bal sylwestrowy 🤣 Wszystkiego Naj w Nowym Roku! Czuwaj! 1 Cytuj
SerQ Napisano 1 Stycznia 2024 Napisano 1 Stycznia 2024 (edytowane) Ostatnie zdjęcie z ostatniej przejażdżki 2023 Edytowane 1 Stycznia 2024 przez SerQ 6 Cytuj
CoolBreezeOne Napisano 1 Stycznia 2024 Napisano 1 Stycznia 2024 Dłużej walczyłem z ogarnianiem łazienki niż szorowaniem napędu i kół Morał: używaj pędzelka, nie szczotki/szczotek. Zabawa z łożyskami. Miałem tylko je przesmarować, ale tak sprytnie się do tego zabrałem, że połowa kulek wala się po kanciapie. Wymiana więc była 7 Cytuj
TheJW Napisano 5 Stycznia 2024 Napisano 5 Stycznia 2024 (edytowane) Kurde no...mam trochę zdjęć i nie wiem, czy wrzucać je tutaj, czy do druciarstwa... No i przede wszystkim nie mam na to czasu...ani chęci. 😆 Edytowane 5 Stycznia 2024 przez TheJW 3 Cytuj
Punkxtr Napisano 6 Stycznia 2024 Napisano 6 Stycznia 2024 (edytowane) Na Jeleniowskie Ścieżki: Na starych śmieciach najlepiej: Sylwester w Starachowicach, jak widać zabawa jak co roku przednia: No i żubr (starachowicki) wypatrzony w lesie podczas biegania. Razem z bratem wysłaliśmy nawet mail do nadleśnictwa z informacją, że spotkaliśmy w kniei żubra ale zwierzę było potężne i baliśmy się podejść bliżej i co oni na to. Po Sylwestrze przyszła odpowiedź; niestety jakiś smutas odpisał tylko, że żubry w Starachowicach nie występują 😕 Edytowane 6 Stycznia 2024 przez Punkxtr 7 Cytuj
sky87 Napisano 9 Stycznia 2024 Napisano 9 Stycznia 2024 Taki komunikat pojawia się przy - 15*C 🙂 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi