Sobek82 Napisano 14 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2023 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TheJW Napisano 15 Grudnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2023 Home Spa 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 Pozdrow'er 😘 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 W okresie przedświątecznym kurierzy dygają na dwie zmiany. 😉 @CoolBreezeOneto dla Ciebie, jutro ma przyjść kaseta. Pozdrow'er 😘 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 Pozdrow'er 😘 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 Paczkomat na 200 paczek w aucie prawie 500 Dwa kursy dziennie. 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marinbiker Napisano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2023 Dzisiaj fotki powiązane tematycznie 🙂 Oczywiście zbędne i nikomu niepotrzebne😉 Tęsknię za latem... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marinbiker Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Dzisiaj obrazki ze świątecznych wypadów i nie tylko🙂 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Swięta Święta i po świętach. Parę ciekawych rzeczy rowerowych udało się zrobić i nakręcić kilka kilomoetrów Trzeba korzystać z dobrej pogody. Rozwiązanie z przyczepką jest naprawdę fajne. Kto się zmęczy [oczywiście chodzi o dzieci] w każdej chwili może skorzystać z przyczepki i odpocząć sobie w trakcie jazdy. Stary rower odpoczywa w ciepełku. Udało się wymienić magury na nowe. Trochę kombinacji było. Zamontowany nowy hamulec ale w starym uchwycie ponieważ... Nowsze trzymadełko jest sporo szersze od starczego i nie byłem w stanie zablokować go. Może uda się znaleźć dłuzszy "pivot"?? Tak to się chyba nazywa. i wtedy wymienię całość, żeby była z jednej serii. Nie bawiłem się już w kombinowanie z klamkami tym bardziej, że przewód był już trochę krótki i ledwo starczał. Dlatego poszedł cały nowy hamulec. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Pozdrow'er 😘 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marinbiker Napisano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 @Sobek82 czy tam jest posprzątane, czy to złudzenie apteczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 31 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 Sprzątane. Do siego roku. Pozdrow'er 😘 4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marinbiker Napisano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 Fiu fiu! A już myślałem, że posprzątałeś na bal sylwestrowy 🤣 Wszystkiego Naj w Nowym Roku! Czuwaj! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SerQ Napisano 1 Stycznia Udostępnij Napisano 1 Stycznia (edytowane) Ostatnie zdjęcie z ostatniej przejażdżki 2023 Edytowane 1 Stycznia przez SerQ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 1 Stycznia Udostępnij Napisano 1 Stycznia Dłużej walczyłem z ogarnianiem łazienki niż szorowaniem napędu i kół Morał: używaj pędzelka, nie szczotki/szczotek. Zabawa z łożyskami. Miałem tylko je przesmarować, ale tak sprytnie się do tego zabrałem, że połowa kulek wala się po kanciapie. Wymiana więc była 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopusleg Napisano 2 Stycznia Udostępnij Napisano 2 Stycznia Takie tam... 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 2 Stycznia Udostępnij Napisano 2 Stycznia To już wiem skąd te koła w lesie 😁 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia (edytowane) Kurde no...mam trochę zdjęć i nie wiem, czy wrzucać je tutaj, czy do druciarstwa... No i przede wszystkim nie mam na to czasu...ani chęci. 😆 Edytowane 5 Stycznia przez TheJW 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia Pozdrow'er😘 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia (edytowane) Na Jeleniowskie Ścieżki: Na starych śmieciach najlepiej: Sylwester w Starachowicach, jak widać zabawa jak co roku przednia: No i żubr (starachowicki) wypatrzony w lesie podczas biegania. Razem z bratem wysłaliśmy nawet mail do nadleśnictwa z informacją, że spotkaliśmy w kniei żubra ale zwierzę było potężne i baliśmy się podejść bliżej i co oni na to. Po Sylwestrze przyszła odpowiedź; niestety jakiś smutas odpisał tylko, że żubry w Starachowicach nie występują 😕 Edytowane 6 Stycznia przez Punkxtr 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia Taki komunikat pojawia się przy - 15*C 🙂 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi