Sobek82 Napisano 24 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 Ja też nie zrzucam z telefonu, tylko klikam edytuj, obcinam po bokach, trochę podkoloryzuje, rozmiar z 5mb zjeżdża do 3mb, wchodzę w apke resize foto, konwertuje do pliku około 1,7mb i wrzucam bezpośrednio na FR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 24 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 (edytowane) Toć stockowa galeria w androidzie ma opcję zmień rozmiar można korzystać z tego nie sprawdzają, że to na foruma Edytowane 24 Listopada 2023 przez vincek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 25 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2023 Ja Was doskonale rozumiem. Ja po prostu chciałbym taką funkcję na forum, stąd pytanie do bardziej ogarniętych ode mnie, czy da.się to włączyć. Ale, żeby nie było, że spamuję, zdjęcie sprzed paru minut. Moje giry 500 m nad poziomem morza. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 29 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 30 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2023 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 (edytowane) Poskładaliśmy go do kupy, ale nie chciał działać... Edytowane 1 Grudnia 2023 przez Roballinho 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 Oi!Ćec Za-O-Rzyć-L: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragster Napisano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 Czas na kąpiel 🛀l 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 Rozmrażanie i suszenie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 Pozdrow'er😘 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 8 godzin temu, CoolBreezeOne napisał: Rozmrażanie i suszenie Ja mam to gdzieś. Codziennie mi się nie chce. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Trochę wspominek Pozdrow'er😘 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 Pozdrow'er 😘 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 Pozdrow'er😘 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2023 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2023 Jeszcze jesienne Jeszcze przed opadami śniegu trzeba było wykorzystać okazję i pojechać z dziećmi na plac zabaw. \ ' Pluszowy kot zdjęcie zrobione przez potomka. W końcu temperatura spadło poniżej zera. Można wykorzystać pogisy Powrót z nocki do domu Ocieplacze idealnie sie sprawdzają przy -7 było mi aż za ciepło w dłonie i nawet mi się spociły. Izolacja rąk jest bardzo dobra. A to mnie ostatnio załatwiło i jestem trochę w kropce. Siostrzenicy pękła obejma od klamki hamulcowej magura hs11. Więc poszperałem w necie i wyszło mi że powinienem dać radę to zamienić na klamkę od Magury MTsport. Niestety okazało się że hamulec jest z około 2005roku i nic nie pasuje. Trochę jestem przez to teraz w kropce. I chyba będę musiał wymienić przy okazji przewód hamulcowy na nowy [Stary ma inną średnicę. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2023 @100lar3k: przypomnij mi dziś po 21, ew. jutro cały dzień - możliwe, że mam zbędne HS1…a jak nie to może @Sobek82 ma z Onzy trialowej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2023 Ja kupiłem komplet przód tył hs22 więc tamte stare są wolne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2023 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2023 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2023 Pozdrow'er 😘 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2023 Oooo, coś ruszyło w temacie RR, hej😉 No chyba że, tylko przestawiałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2023 W realizacji Mistrzu Je Daj😘 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2023 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2023 (edytowane) Pączuś? Makowiec? Kawusia z mleczkiem? No to tak będzie 10h ostrego kręcenia - albo będzie piąta oponka. Edytowane 14 Grudnia 2023 przez RabbitHood 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi