Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 13 Sierpnia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 13 Sierpnia 2023 Pozdrow'er😘 11 Cytuj
vincek Napisano 15 Sierpnia 2023 Napisano 15 Sierpnia 2023 Jak d@@a zza... Trio amigos Twarz i bark gorzej wyglądały, anawet wyglądają... Czyl, jak na urlopie zrobić 100+ ze wspomnieniami 🙃 Kot szczęścia w pozie wypoczynku 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 1 Września 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 1 Września 2023 @keltu@Ador @Strek @testudo @Zbyszek.K @bazzz @CoolBreezeOne @siemalysy @WaGiant @Jurek63 @sznib @vincek @Mandoleran @spidelli @kazafaza @elkaziorro @rambolbambol@kipcior @Sansei6 @zekker @Cross90 @KSikorski @_Piotrek @abdesign @marcesco @wojtasin @Punkxtr @wojtt80 @JWO @Roballinho @akkwlsk @itr @Rysz @Grizzli @TheJW @jendrzych @artoor @100lar3k @Dokumosa @skom25 @woojj @Kemusi @Q_u @Brombosz @RafalxM @3143k4r2 @Angelic @niuti @GrzeGT @szy @ernorator @teotym @Artwro @Semtex @SerQ @Marinbiker @sky87 @Greg1 @Galipette @KNKS @Maciorra @GrzeGT@vincek Pominięte kilka miesięcznic, mimo to looozzz. Pozdrow'er😘 19 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Brombosz Napisano 2 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 2 Września 2023 (edytowane) @Sobek82 U mnie ostatnio nie ma co z galerii wyskrobać. Jest lustrzanka na wypozyczeniu, to może coś podciągnę wynik na jesień. ----------------------- Pozdr Edytowane 2 Września 2023 przez Brombosz 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zekker Napisano 2 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 2 Września 2023 Jw. nie mam za bardzo nowych, chyba żeby pojechać mniej typowo i bardzo luźno związane z rowerem (podczas urlopu). Kowalik z opaską jak bandyta taki trochę wczorajszy. Mam nadzieję że czegoś się w końcu nauczyłem i będę pamiętał, że ten ma tylko pasek na oczach, a Pleszka czarne także podgardle. Koziołek trochę napalony był Nie, to nie jest dokonanie aktu, ten odbył się za drzewem i nie dało się dobrze strzelić Tutaj też rozczaruję, to nie jest zwieńczenie akcji. Jako ciekawostka, to oprócz ostatniego i parki, to ogniskowe rzędu 500-600 (dla mojego aparatu 1000-1200). Zatem zdjęcia owadów nie były z bliska, tylko kilku metrów (na oko 3-5, bliżej na pewno nie bo obiektyw ma minimum ostrości na 2,8m). 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. elkaziorro Napisano 2 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 2 Września 2023 @Sobek82 Jak zapraszasz na miesięcznicę, to byś jakieś piwko postawił, wtedy gości miałbyś więcej Zdjęcia poniżej zrobione albo z rowerowego wypadu, albo z wyjazdu autem, ale z rowerem w bagażniku, więc chyba też się liczy. 17 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Maciorra Napisano 2 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 2 Września 2023 U mnie stabilnie - chleją coraz młodsi... na szczęście MO czuwa nad porządkiem 10 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sansei6 Napisano 2 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 2 Września 2023 Co by tu.... może krótkie wspomnienia z tzw wakacji, które zresztą jak prawie cały ten rok jest pod znakiem spełniania marzeń moich i także moich najbliższych 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 2 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 2 Września 2023 @Sobek82 w dżinsah a nie w Snickersach? Wakacyje pełnom mordom! 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marvelo Napisano 2 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 2 Września 2023 13 Cytuj
Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sznib Napisano 2 Września 2023 Mod Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 2 Września 2023 Coś tam wygrzebałem... I przychodzę ze swoim 15 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mandoleran Napisano 2 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 2 Września 2023 Nie robię za dużo fotek, jestem raczej z tych co cyknie coś od czasu do czasu Ale coś tam się wygrzebie: 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marinbiker Napisano 2 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 2 Września 2023 (edytowane) Mówiąc szczerze to nie bardzo umiem w zdjęcia i pstrykam telefonem tylko ulotne chwile. Często też nie chcę się zatrzymywać i schodzić z roweru, żeby coś sfotografować. Wybrałem kilka obrazków z tego roku. Edytowane 2 Września 2023 przez Marinbiker 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 2 Września 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 2 Września 2023 Zawsze stawiam piwo tylko nikt nie przychodzi 😉 Pozdrow'er😘 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. niuti Napisano 2 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 2 Września 2023 No to jedziem co tam się ostatnio trafiło a nie skasowało 🤪 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SerQ Napisano 3 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 3 Września 2023 Wybaczcie mi moją absencję w temacie. Ostatnio mało wchodziłem na forum, a i też mimo pełni sezonu nie do końca byłem w stanie znaleźć czas na kręcenie... 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. RafalxM Napisano 4 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 4 Września 2023 przedstawiam Eduardo Bianchi Spillo Racing 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 5 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 5 Września 2023 @Mandoleran: w swej ignorancji nie byłem świadom multiplikacji Pizzerii 105 i już myślałem, że gdzieś koło Choszczna przyjdzie nam pokorbić 😉 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marcesco Napisano 6 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 6 Września 2023 Wspomnienie wakacji 😏: 7 rano nad rzeką i godzinę później kawusia na jakiejś wysepce na tejże rzece. 12 Cytuj
zekker Napisano 8 Września 2023 Napisano 8 Września 2023 @CoolBreezeOne Ten odtłuszczacz działa? Daje radę na bardzo mocno zafajdany łańcuch? Zastanawiam się, bo na próbę kupiłem rowerowy i średnio działa. Niby zmywa ale z pozbyciem się narośniętego syfu ma problem. Cena też jest taka sobie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi