niuti Napisano 24 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2023 W dniu 23.07.2023 o 01:27, Brombosz napisał: Oj u kolegi cygańskiego złota jak na straganie 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2023 Pozdrow'er😘 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 25 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2023 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2023 Ritchey obręcz dokonał żywot z dwa jedno koło powstać musi. Pozdrow'er😘 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 30 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2023 Kierownik siedzi i duma.....co to żem z tą obręczą nawywijał......ale mam pałera po pijaku 🤣 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2023 Jeszcze oryginalny smar z okresu Pozdrow'er 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 31 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 (edytowane) Jestem. Wiem, że rzadko się udzielam ale staram się być na bieżąco. Wyjazd na walacje Atrakcje turystyczne Udało się trochę nawet pojeździć Zachód słońca na plaży. Niedaleko jeziora Gardno. Trochę po lesie Dalsza podróż Podsumowując. Przebite obie opony i rozwalone siodełko. Najgorszy w tym wszystkim był brak smarowidła do łańcucha . Później wrzucę jeszcze kilka zdjęć rozwalonego Brooksa Edytowane 31 Lipca 2023 przez 100lar3k 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 31 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 I kolejna zbieranina fotek. Wycieczki z dzieciakami. Rowerek biegowy na dzień dzisiejszy został zastąpiony już na stałe "rowerem pedałowym" jak to moje dzieci mawiają. Torebki dla młodych na kierownicę z okazji dnia dziecka. Gwint z zacisku wyjechał. Prowizorka. Żeby można było jeżdzić. Na dzień dzisiejszy wersja ostateczna. Jak znajdę jakiś ciekawy zacisk to wymienię tego zooma. Chyba ostatnie zdjęcia marino w singlu. Nowy stary napęd. Czyli tył rzutka wjechała do Marino Kilka fot z jazdy po okolicznych terenach. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 31 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 Z pedałami NS Pakowanie w ramkę Kolejny stół i półeczki Pozdrow'er😘 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2023 Zapaczkowane 😉 Pozdrow'er😘 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2023 Pozdrow'er😘 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2023 Pozdrow'er😘 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staberinde Napisano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 Zabrałem staruszka do lasu. Okazuje się, że dziod 50+ na rowerze 25+ jeszcze 60 km po lesie da radę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 @Staberindedać może da......pytanie czy np kolacji nie będzie przez słomkę jadł albo tylko pozycja leżąca będzie 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staberinde Napisano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 Ten „staruszek” to rower, a dziod to ja 🙂 Ani z kolacją, ani z pozycją problemów nie było. Na tym rowerze codziennie jeżdżę do pracy, okazuje się, że na wycieczki też jeszcze dajemy radę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 Staruszek na wolnobiegu. Przy centrowaniu urwałem jedną szprychę w przednim kole, wziąłem zapas z podłogi który był odrobinę za długi. Trochę z alie śmieci, gripy sztyca i srebrna korba szła dłużej niż wszystko co ostatnio zamówiłem u kitajców. Pozdrow'er 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2023 *gripy, sztyca i srebrna korba, miało być z dopiskiem z decathlonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeczen Napisano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2023 Ostatni wyjazd na ryby Ale rower służył tylko do jazdy po 🍺 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2023 Ponoć Brooks to takie fajne i wieczne siodełko. Mój po 3latach Trzeba będzie napisać reklamację zobaczymy co z tego wyjdzie. Drobne prace przy rowerze i czyszczenie tarcz Postanowiłem sprawdzić jak tam opona w środku bo cały czas mi schodziło powietrze, pomimo reguralnych dolewek mleka. Tufo jednak nie lubi się z mlekiem. Przynajmniej wszystko ładnie zeszło i będzie można spokojnie dętki włożyć w środek. Detka z mleka się zrobiła Mały wyjazd z potomstwem. \ Wreszcie dotarłem. Chociaż nie byłem przygotowany na tak długą trasę. Chciałem zrobić maks 40km a dojechałem aż i okazało się, że zrobiłem 90km. Muszę jeszcze raz tam pojechać lepiej przygotowany. Teraz miałem ze sobą tylko jeden bidon i nic więcej. Nie udało się wszystkiego przejechać bo byłem wypompowany. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2023 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2023 Pozdrow'er😘 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2023 Drugi raz ze szczotką, do trzech razy sztuka Pozdrow'er😘 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 Pozdrow'er😘 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2023 Pozdrow'er😘 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2023 Wczoraj zaparkowałem pod lasem i zanim ruszyłem na rower z dziećmi a one zjadły loda, musiałem rozprawić się z kilkunastoma Tabanus bromius😉 Na końcówce utrudniałem młodemu wyprzedzenie mnie by młoda na biegówce była pierwsza i wielka tragedia przy busie😉 Pozdrow'er😘 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi