spidelli Napisano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2023 27 minut temu, Greg1 napisał: Zostaje bikepacking Tak myślę, mam Backloadera 10 l, Frontloadera, w którym będę mógł wykorzystać wreszcie całą pojemność (w przeciwieństwie do baranka). Torba w ramę, jakaś nieduża też wejdzie, kosztem bidonu. Jeden to i tak mało, pomyślę nad dwoma na widelcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2023 @spidelli I nie wiem czy opony szutrowe to dobry pomysł na piachy, osobiście wybrałbym raczej coś szybkiego mtb, typu Continental Race King albo Specialized Fast Trak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2023 Dzięki, w opony kompletnie nie umiem 😉 strzelałem na oślep. Na pewno moje obecne się nie nadają, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2023 A taki Rover może być? Bo ja na razie na wyjeździe takimi kółkami 😜 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2023 Ten rower jak ma jakieś szosowe slicki to po mazurskich piachach też nie pojedzie 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2023 Ładny śmietnik zrobiliście, zaprosić trzodę chlewną do domu 🥹😉🙃 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2023 Widziały gały, co brały 🤣 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2023 Ale o co chodzi, przecież było zdjęcie Rovera na podnośniku 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2023 (edytowane) Pokuten machen: Z wizytą w osiedlowym sklepiku Ten musztarden Tapstoun został zanabyty przy moim udziale przez mojego brata. Jak mu tłukłem 3 lata temu do pustego kasku, że po co mu rower z uginaczem, to nie słuchał. Dobrze, że teraz posłuchał, jak mu uginacz po sakwach bokiem wyszedł Edytowane 17 Czerwca 2023 przez spidelli 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2023 Jestem i ja!! Muszę robić więcej zdjęć, bo mało udało sie wygrzebać 😉 Coś do jedzenia, coś do picia🙃 i rower komunijny, które poszedł za czteropak😂 Pozdrawiam!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2023 Przybywam na wezwanie Najlepsze foty robią nam zawsze koledzy Noga, gacie a rower nawet rysy nie miał bo jechał po raz pierwszy na mnie Dam radę jeszcze jeden? Pojechałem na rower a jakiś element wbił mi się do auta, debile zabrali starą latarkę a zostawili CD Dio i Iron Maiden Tydzień w górach na rowerach Idę na rower Pogoda - nie idziesz Rozmowa z majfendem z ali ja - widzę hak a gdzie stery? on - o F**k, sorry po 20kg, zostały mi ze 3 koszuli, jakiś sweter, reszta sporo za duża Mam czas od 21 do ~5 rano na robienie roweru, potem budzą się potwory Magne działają perfekcyjnie z Melian M4, czego nie można powiedzieć o czujnikach Melian.... Piękne 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2023 23 godziny temu, Greg1 napisał: Raczej ciężko będzie w nim zamontować bagażnik i sakwy, chyba, że bagażnik na sztycę. Są montowane na tylni trójkąt, np. Thule Tour Rack (polecam od razu dokupić boczki, bo inaczej sakwy latają na boki, potrafią wkręcać się w szprychy i kasetę). Udźwig trochę większy niż tych mocowanych do sztycy. Zdjęć z boczkami bez sakw nie mam. Jak się sprawdzi na dłuższych trasach ciężko mi powiedzieć. Używam jedynie na jakichś kilkunastu km na/z pociągu. Na pewno trzeba by skorygować ciśnienie w damperze. 22 godziny temu, spidelli napisał: Dzięki, w opony kompletnie nie umiem 😉 strzelałem na oślep. Moje doświadczenia, to im szersze tym lepiej, im bardziej płaski profil tym lepiej, no i ciśnienie nie za duże. Agresywność bieżnika mniej istotna. Kenda kross supreme 35mm szła lepiej niż Ritchey megabite 38mm, Schwalbe mondial evo 42mm całkiem nieźle sobie radzą jak na trekkingowe. @Sobek82 Wybacz ale nie mam ostatnio nadmiarowych zdjęć, jakoś tak nie chce mi się pstrykać, choć sterta nowych części zaczyna o to prosić 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. elkaziorro Napisano 18 Czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2023 @Sobek82 Tylko daj i daj, ale na miesięcznicę piwa to nie postawił. Izerski orzeł bielik Teżewe mi odjechało. Minizapylacz Czasem ktoś z góry próbuje podpowiedzieć cel rowerowania. Czekaj, ino ci sprawdzę czy dobrze dokręciłeś. Ja - ostrość na rower. Aparat - taaaa... 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2023 Ładne teżewe !!!! Ależ w ramach stalowego utulenia mostem… To dodam pod: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. niuti Napisano 18 Czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2023 Nie mam takich zdjęć jak szanowne obecne tu grono bo z reguły je wypi..wyrzucam znaczy się, ale coś tam sie uchowało i się znalazło 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2023 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2023 Pozdrow'er😘 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2023 Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek.K Napisano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2023 Jak się "chłop" w domu nudzi... chleb upiecze, łańcuch umyje Łańcuch przed i po... chleb w trakcie i po... upieczeniu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 21 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2023 Pozdrow'er😘 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2023 Tuż przed północą podmieniłem korbę z zębatką owal którą kupiłem przez pomyłkę, owala nigdy nie miałem, co najwyżej shimanowskie bio-pace w dzieciństwie. Pozdrow'er 😘 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2023 Operacja prawie w noc kupały, proktologiczna choć z zębami, można nadać jej krypotononim „nieSram Red” , czyli całkiem prozdrowotna… Rower Kalifornikejszyn! Ciekawy…. Rozwijasz się jak polne maki. Czerwony BaronDeorehofen, las przestworzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2023 Taki mi wyszedł prosty gravel, oval'a nie poczułem, po prostu jedzie. Pozdrow'er😘 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 Elegancki ten induzdrial 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 (edytowane) 19 godzin temu, Sobek82 napisał: oval'a nie poczułem, po prostu jedzie. Z owalami to jest tak, że nie czuje się jego obecności, dopiero jak się przesiądziesz nazot do okrągłej zębatki to poczujesz jego brak - tylko pojeździj z nim dłużej Aaaaa i jeszcze jedno Sobuś, taki głos błagalny od ludu, bo my Cię tu wszyscy jak jeden mąż szanujemy i tolerujemy, ale weź Ty może wrzucaj po jednym zdjęciu z każdego roweru, co? Bo ja to tak sobie myślę, że tego i tak nikt nie ogląda, tylko czemprędzej skroluje do kolejnych postów - ale może jestem odosobniony Edytowane 25 Czerwca 2023 przez akkwlsk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi