Sobek82 Napisano 15 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 Carbon 500 , Alu 900, cro-mo 1500, hi-ten 1900, uśredniając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 15 Maja 2023 Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 Zielony 2500g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 15 Maja 2023 Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 W dniu 13.05.2023 o 00:59, Sobek82 napisał: Czy ja mam wam przypominającą miesięcznicę wprowadzić? Proszę o usprawiedliwienie bo nie potrafię takich ładnych fotek trzaskać 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 15 Maja 2023 Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 (edytowane) 10 godzin temu, Brombosz napisał: Ale gdyby to nie było sztywne, to można by ciężkimi momentami nazwać te obecnie niewykonalne. Kolega ewidentnie nie jeździł nigdy na 29x3.0 Edytowane 15 Maja 2023 przez akkwlsk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 15 Maja 2023 Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 Cytat Kolega ewidentnie nie jeździł nigdy na 29x3.0 Kolega jeździł, ale zawsze w parze z solidnym skokiem. Na sztywnym jak to wygląda to brakuje mi wyobraźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 15 Maja 2023 Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 Wygląda to tak, że po prostu jedziesz. Wolniej bo wolniej, ale średnica koła i "skok" opony wybaczają bardzo dużo. U mnie co prawda nie ma geometrii z Marino, ale ta raczej tylko pomaga w trudniejszym terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 15 Maja 2023 Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 Ciężko porównać bez porównania ! Droper bez zawieszenia ma kolosalność jakby ekstrapolowaną, różnica -z i bez - mota zmysły. Co nie znaczy równości znaku między DH a calami trzema. To trzy cale do niczego nie mają porównania. Ani do 2,4 ani do Fat . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 15 Maja 2023 Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 @BromboszWidelec przed malowaniem ważył dokładnie 1610 gram. Uprzedając pytania A-C 510 miejsca na oponę jest bodajże 100mm rura sterowa miała 280mm. Golenie i rura sterowa columbusa. Myk myka nigdy nie miałem i chciałem spróbować jak to będzie na razie uczę się go używać. Cyk znalazłem zdjęcie z wagi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 15 Maja 2023 Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 (edytowane) Pojedź na Olbrzymy nad Przesiekę, tam miguniem zaczniesz pomykać na myk mykach! Zacna waga, zacna… szosowe mocne ważą 900, a zrobić takie długie i wychylone golenie jak tutaj to materiał sprawdzony być musi!!! I nie jak puszeczka z pandory 😅 ps ja też myk myk powoli doceniałem, i nogi udawać udami musiały że to pomysł udany, a tak naprawdę nogi grzbiet i małpia amortyzacja muszą się wykształcić do tego wynalazku osiodłanego szatana!!! Edytowane 15 Maja 2023 przez itr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 15 Maja 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 @itr Przesiekę robiłem tak🥹 A teraz bawię się tak Pozdrow'er 😘 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 15 Maja 2023 Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 He he , ale w siodle nie przejechałeś wszystkich bez podpórki, zachodnia część ma kilka niezłych szykan. 😜 jest kilka miejsc gdzie jednak 3 całe są lepsze od „szosówki” Głównie pod górę… także coś koło 80km ? Jeden albo dwa odcinki krótkie odpuściłem. inna sprawa, że do Barda naprawdę na oponach 23 i 25 zjechałem po singlach, ale Olbrzymy jednak mają więcej kamieni i oesów. Są nie jak zamiecione dywany tylko jak ścieżka w zakładzie brukarskim , z nalotem żółwi z Galapagos i mniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 15 Maja 2023 Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 4 godziny temu, 100lar3k napisał: Cyk znalazłem zdjęcie z wagi To teraz już rozumiem po co i dlaczego. Myślałem wcześniej, że faktycznie 2,5kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek.K Napisano 18 Maja 2023 Udostępnij Napisano 18 Maja 2023 W dniu 13.05.2023 o 00:59, Sobek82 napisał: @keltu@Ador @Strek @testudo @Zbyszek.K @bazzz @CoolBreezeOne @siemalysy @WaGiant @Jurek63 @sznib @vincek @Mandoleran @spidelli @kazafaza @elkaziorro @rambolbambol@kipcior @Sansei6 @zekker @Cross90 @KSikorski @_Piotrek @abdesign @marcesco @wojtasin @Punkxtr @wojtt80 @JWO @Roballinho @akkwlsk @itr @Rysz @Grizzli @TheJW @jendrzych @artoor @100lar3k @Dokumosa @skom25 @woojj @Kemusi @Q_u @Brombosz @RafalxM @3143k4r2 Czy ja mam wam przypominającą miesięcznicę wprowadzić?😉😘 Pozdrow'er 😁 nie było mnie.... przez dwa tygodnie byłem "wykluczony" z życia internetowego. Utrwalałem opaleniznę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marcesco Napisano 22 Maja 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 Dwa z tyłu, dwa na dachu. Córka prosi potem, abyśmy nie brali rowerów ze sobą bo wszyscy na drodze się na nas patrzą. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 Pozdrow'er😘 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 22 Maja 2023 Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 @Sobek82 ooo nowe piwerko😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2023 Pozdrow'er😘 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 24 Maja 2023 Udostępnij Napisano 24 Maja 2023 Próba sfotografowania obejmy, niestety obiekt był tajemniczo niestabilny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 24 Maja 2023 Udostępnij Napisano 24 Maja 2023 Czy to dlaniepoznaki narzędzie do skracania palców wzorem cygar kubańskich ? eXtra !!!! Sugestia dla Sobka aby od ręki załatwił kuriera, który rzucał paczką z Rometem ? 😜 Gratuluję wykonania, asortyment się zwiększa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 27 Maja 2023 Udostępnij Napisano 27 Maja 2023 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2023 Porcja Zbędu Pozdrow'er😘 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 Pozdrow'er😘 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 30 Maja 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Wszystko ładnie pięknie, ale dlaczego masz Pan w Kocim Bobie dźwignię zacisku po stronie napędu ? Już myślałem, że światła nie starczyło pod koniec sesji, a to przecież celowy zabieg artystyczny, żeby było lepiej widać niektóre komponenty - chyba, że fotograf już nie ogarniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Nasz niepodrabialny nadworny indywidualista @Sobek82 czyni takie bezeceństwa w swej mordowni, że odwrócony rychło-upinak to pikuś, pan pikuś. Dziwię się, że zamiast zacisku nie użył imadła, gałęzi lub butli po Miłosławie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Po prostu stał w bardziej zacienionym miejscu. Btw. Bo to dobry rowerek jest psze Pana, tylko przetrzeć i jeździć. Pozdrow'er 😘 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi