Sobek82 Napisano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2023 89 za sztukę to wziąłem dwie żeby O badać. Szfalbe dżi łan dwa dziewięć x dwa, dwa pięć. Trzymają wymiar 57mm na obręczy 25mm wew. Na szypko założyłem do Mariana 27,5 Pozdrow'er 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2023 Ostatnio udało mi się kilka fotek zrobić. Na wstępie wielkie dzięki dla @akkwlskza fantastyczne uchwyty. Już od dłuższego czasu szukałem czegoś podobnego i nic nie mogłem znaleźć a tu cyk i na forum się znalazło, Trochę ostatnio udało pokręcić się marino. Pewnie jak będzie ładniejsza pogoda to będą zamontowane przerzutki. Korci mnie żeby zrobić muleta i na tyle dać 27,5cala. Na pewno będzie mykmyk bo jestem bardzo ciekaw jak się będzie jeździło 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2023 Pozdrow'er 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2023 Pozdrow'er 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 Pozdrow'er 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2023 Naszła mnie dzisiaj taka refleksja, czy ja aby na pewno mam równo pod sufitem... Trzech brakuje bo pożyczyłem Poza tym: Kogoś fantazja poniosła Pozdr 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2023 Strasznie dziwne masz myszy w domu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 Pozdrow'er 😘 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek63 Napisano 4 Maja 2023 Udostępnij Napisano 4 Maja 2023 Jak powiedział klasyk "nasi tu byli ". W dużej ilości. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2023 Pozdrow'er 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2023 Pozdrow'er 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 6 Maja 2023 Udostępnij Napisano 6 Maja 2023 Porządek w warsztacie i spójny kolorystycznie, estetycznie poskładany rower. Koniec świata nadchodzi, jednak to nie mit. Jest świadectwo, u Sobka się objawiło, chwalmy Pana. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 6 Maja 2023 Udostępnij Napisano 6 Maja 2023 Gdyby mój młody nie miał już maszyny, to już bym wykręcał numer 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2023 Trekuś na kołach 650b od @rambolbambol Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 7 Maja 2023 Udostępnij Napisano 7 Maja 2023 @Sobek82 te Dartmoor Cookie są rzeczywiście takie jasno czerwone? Bo szukam takich, ale znajduję opinie, że zdjęcia są przekłamane i są bardziej ciemno czerwone. A takich to ja nie chcę, bo mają pasować do PieTreka: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2023 Są czerwone, nie jasne, będą pasować do treka 😘 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 7 Maja 2023 Udostępnij Napisano 7 Maja 2023 Wezmę dwa, na Twoją odpowiedzialność 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2023 Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 9 Maja 2023 Udostępnij Napisano 9 Maja 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2023 Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 11 Maja 2023 Udostępnij Napisano 11 Maja 2023 Mam takie niewinne pytanie. Ty te projekty swoje gonisz Januszom na bieżąco i oni się regularnie trafiają jako klienci, czy masz już tego spory magazyn? U mnie sprzedaż to zawsze miesiące czekania aż ktoś się w ogóle zainteresuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2023 @Brombosztaki jest plan Pozdrow'er 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2023 @keltu@Ador @Strek @testudo @Zbyszek.K @bazzz @CoolBreezeOne @siemalysy @WaGiant @Jurek63 @sznib @vincek @Mandoleran @spidelli @kazafaza @elkaziorro @rambolbambol@kipcior @Sansei6 @zekker @Cross90 @KSikorski @_Piotrek @abdesign @marcesco @wojtasin @Punkxtr @wojtt80 @JWO @Roballinho @akkwlsk @itr @Rysz @Grizzli @TheJW @jendrzych @artoor @100lar3k @Dokumosa @skom25 @woojj @Kemusi @Q_u @Brombosz @RafalxM @3143k4r2 Czy ja mam wam przypominającą miesięcznicę wprowadzić?😉😘 Pozdrow'er 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi