itr Napisano 6 Marca 2023 Udostępnij Napisano 6 Marca 2023 Widelce dla arystokracji, masło dla chleba, chlebem i solą, sól masło i widelec w oku szkodzą. Wracając do tematu, miałem w ręku tytanowy szpadel produkcji radzieckiej, to wspaniały szpadel jest, ręce same kopią… Ciekawe ile dziś kosztuje tytanowy szpadel. Taki do obsadzenia w trzonku. Szpadla nie wyklepie Szwagier, ani z Tytanu ani z Jowisza ani z Marsa, kosmiczne ceny są faktem. Czarno widzę Max wenturę! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 6 Marca 2023 Udostępnij Napisano 6 Marca 2023 Uuu no taki szpadelek tytanowy to technologia z kategorii astronautycznych, to i ceny z kosmosu, nie ma się co dziwić. U mnie na warsztacie ostatnio monotonia, kolejny uchwyt dla Convoya popełniony. Chińczyk pewnie zrobiłby od razu sztance na dwieście tysięcy i zbił cenę sztuki do kosztu kromki chleba, takiej bez majsła ma się rozumieć, no ale cóż zrobić, takie życie złodzieja prywaciarza i garażowego hobbysty i trzeba z ludzi ciężki piniondz zdzierać. Ale więcej zamówień na razie nie przyjmuję, czas na coś ciekawszego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2023 Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 6 Marca 2023 Udostępnij Napisano 6 Marca 2023 Ooo, hydrauliczna przerzutka z nowej grupy Shimano Sobeck jednak wywala uszczelki - prawie jak maglownica w folksfagenie, za dużo kręcenia było, jaki smuteczek!!! 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 Z tego karbonowego setu ostał się ino wideł i grupa deor xt 785, reanimacja, kolacja i w kolorze blue trafi do WHITE w tymże kolo że. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopusleg Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 18 godzin temu, akkwlsk napisał: E no jak smarowanie masła to jest ino to leć do Śwagra, za czteropak harnasia Ci to elektrodą posmaruje i będzie git. A jak nie masz Śwagra, to pożycz od kogoś. No widze ze tu sami bogacze.... napisalem ze to bylo jakis czas temu, jeszcze dlugo przed pandemia... a 300 zlotych to nowy widelec kosztowal... i nie rozumiem tych zlosliwosci... nie masz nic sensownego do powiedzenia to sam sobie czteropak wypij...;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 (edytowane) Po czteropaku to dopiero jestem złośliwy! Otóż jest w mej wypowiedzi głębszy sens ukryty, ale pomyślałem sobie, że w Sobkowym temacie nie wypada tak wprost i na temat, toteż dawałem inaczej znać że coś mi w Twojej logice nie pasuje. W jednym narożniku specjalistyczna, ręczna robota u któregoś ze znanych majstrów, jak sam napisałeś, która wykonywana ma być jednostkowo w, bądź co bądź, środkowoeuropejskim kraju i na specjalne zamówienie. W drugim narożniku, masowo produkowany gdzieś daleko w azji widelec niewiadomego pochodzenia, w dodatku zakupiony w jakiejś specjalnej promocji. I zestawiasz jedno z drugim jak gdyby nigdy nic A co do nowego sztućca za 300zł - o ile nie mówimy o jakimś leżaku magazynowym, czy innym retro MTB pod gwintowane stery, to ani przed pandemią, ani 5 lat temu nie dało się kupić współczesnego, sztywnego widelca cro-mo za takie pieniądze. Więc wybacz moje zdziwienie, ale albo zastosowałeś w którymś miejscu jakieś potężne niedopowiedzenie, albo mamy zupełnie inne podejście do pewnych tematów i ja to szanuję, ale pozwolę sobie się z Tobą jednak stanowczo nie zgodzić. Na rozluźnienie widok ze śląskiego wulkanu, pyrsk! Edytowane 7 Marca 2023 przez akkwlsk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 @akkwlsk która to hołda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 @Eathan Stożek w Dębieńsku, ten z flagą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 2k18 Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Znaki szczególne nie do podrobienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 Dawno nic nie dodawałem od siebie. Jakoś ostatnio brakuje czasu na wiele rzeczy. Wieszaki na rowery dla dzieci Nowe wieszaki na graty, żeby jakoś się pomieściły A tu z krótkiej wycieczki @Sobek82Ja też jestem zwolennikiem zostawiania podkładki nad mostkiem. Nigdy nic nie wiadomo. Nowe chwyty. Stare już były zajechane i zaczęły się drzeć. Wersja szeroka, całkiem wygodne. Trochę gratów w kartonie do zamontowania w Marino. Jak będzie trochę cieplej. W pracy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 (edytowane) Dwa małe koła. Jedno stare, a drugie jeszcze starsze. 29ery już nie mieszczą mi się na tych wieszakach. Edytowane 10 Marca 2023 przez Roballinho 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 23 Marca 2023 Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 Specjalnie dla @Sobek82 zdjęcia ołtarzyków. Bo jakie wyznanie, takie relikwie na ścianach... 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 23 Marca 2023 Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 Ta kaseta to chyba na drogę krzyżową, czy coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 23 Marca 2023 Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 Wąż boa padł. Trzeba było sytuację ratować srutututką. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 23 Marca 2023 Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 A boa to nadal wysyłają ze Stanów za frytki w ramach gwarancji, a nawet po gwarancji? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek63 Napisano 27 Marca 2023 Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 Hala Krowoderska 🤣. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 29 Marca 2023 Udostępnij Napisano 29 Marca 2023 (edytowane) Jak mnie się podoba ta mała rama, mimo że jest z puszek po coli. Mam 37 pytań, ale wystarczy jak odpowiesz na trzy. Na pozostałe siedem, innym razem. 1. Jaki rozmiar ma podsiodłowka? 2. Te kółka, to 27,5"? 3. Gdzie można ją kupić, zdobyć, ukraść? Aaaa, co to w ogóle za marka, bo ja ślepy jestem i nie widzę tych czarnych napisów. Edytowane 29 Marca 2023 przez Roballinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2023 @RoballinhoSpieszę 🐢 z odpowiedzią 13'' 34cm, gładkie to 27,5 te Cross king 2.2 to 26'', jest z Norwegii, w sumie z całego roweru została tylko sztyca, stery, zacisk sztycy i korba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 29 Marca 2023 Udostępnij Napisano 29 Marca 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2023 Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi